Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Mušle z grilu

4 porce
do 30 minut
Mušle z grilu
Mušle z grilu
Čerstvé slávky už pořídíte i v českých obchodech bez problémů. Jejich příprava je velmi rychlá a výsledek stojí za to!
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Pro přípravu slávek na grilu použijte grilovací aluminiový tácek. Položte ho na gril a hoďte na něj stroužky česneku a slávky. Pokapte olivovým olejem. Přidejte celé lístky petržele a snítky rozmarýnu.
  2. V míse připravte omáčku – citronovou šťávu smíchejte s olivovým olejem a nasekanou petrželkou. Vymačkaný citron nevyhazujte, ale přidejte ho na gril k mušlím. Jakmile se mušle otevřou, můžete podávat.
  3. Mušle servírujte polité omáčkou a s čerstvým bílým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama