Suroviny
- mořský vlk
- Tymián
- Rozmarýn
- petrželka
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
Na grilovanou zeleninu
- Cuketa
- Paprika
- pórek
- Cibule
- Česnek
- Sójová omáčka
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Do grilu vložte namočené prkýnko a nechte ho rozehřát.
- Vykuchanou rybu osolte a opepřete a břišní dutinu vyplňte tymiánem, rozmarýnem a petrželkou. Pak zakápněte trochou olivového oleje. Rybu položte na prkýnko do grilu a nechte 10–12 minut péct.
- Mezitím připravte přílohu: pórek, cuketu, papriku a cibuli nakrájejte nahrubo. Přidejte utřený česnek, osolte a opepřete.
- Na grilu rozpalte wok, nechte na něm rozehřát olivový olej a pak orestujte česnek a cibuli. Po chvíli přidejte zbytek zeleniny a restujte doměkka. Přidejte kapku sójové omáčky a hotovou zeleninu přesypte do mísy.
- K upečené rybě nakrájejte citron, přidejte restovanou zeleninu a podávejte.