Martina Čerňanská

Mořský vlk s grilovanou zeleninou

Moje hodnocení
0x

Čerstvá ryba upečná na grilu, k tomu lahodná zelenina, co víc si přát? Šéf vám ukáže, jak na to!

1 porce
60 minut

Suroviny

  • mořský vlk
  • Tymián
  • Rozmarýn
  • petrželka
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

Na grilovanou zeleninu

  • Cuketa
  • Paprika
  • pórek
  • Cibule
  • Česnek
  • Sójová omáčka
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Odkaz

Rozpal to, šéfe!

V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.

Postup přípravy

  1. Do grilu vložte namočené prkýnko a nechte ho rozehřát.
  2. Vykuchanou rybu osolte a opepřete a břišní dutinu vyplňte tymiánem, rozmarýnem a petrželkou. Pak zakápněte trochou olivového oleje. Rybu položte na prkýnko do grilu a nechte 10–12 minut péct.
  3. Mezitím připravte přílohu: pórek, cuketu, papriku a cibuli nakrájejte nahrubo. Přidejte utřený česnek, osolte a opepřete.
  4. Na grilu rozpalte wok, nechte na něm rozehřát olivový olej a pak orestujte česnek a cibuli. Po chvíli přidejte zbytek zeleniny a restujte doměkka. Přidejte kapku sójové omáčky a hotovou zeleninu přesypte do mísy.
  5. K upečené rybě nakrájejte citron, přidejte restovanou zeleninu a podávejte.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Martina Čerňanská


Přečtěte si také

Recepty