Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Mořský vlk s grilovanou zeleninou

do 1 hodiny
Mořský vlk s grilovanou zeleninou
Spouštím video za 5s.
Čerstvá ryba upečná na grilu, k tomu lahodná zelenina, co víc si přát? Šéf vám ukáže, jak na to!
Reklama

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Do grilu vložte namočené prkýnko a nechte ho rozehřát.
  2. Vykuchanou rybu osolte a opepřete a břišní dutinu vyplňte tymiánem, rozmarýnem a petrželkou. Pak zakápněte trochou olivového oleje. Rybu položte na prkýnko do grilu a nechte 10–12 minut péct.
  3. Mezitím připravte přílohu: pórek, cuketu, papriku a cibuli nakrájejte nahrubo. Přidejte utřený česnek, osolte a opepřete.
  4. Na grilu rozpalte wok, nechte na něm rozehřát olivový olej a pak orestujte česnek a cibuli. Po chvíli přidejte zbytek zeleniny a restujte doměkka. Přidejte kapku sójové omáčky a hotovou zeleninu přesypte do mísy.
  5. K upečené rybě nakrájejte citron, přidejte restovanou zeleninu a podávejte.
Reklama

Mořský vlk s grilovanou zeleninou Foto:

Mořský vlk s grilovanou zeleninou Foto:

Mořský vlk s grilovanou zeleninou, foto: archiv Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama