Působivý recept oslní vůní a sytou chutí čerstvých malin, kterou zastřeší sněhová čepička. Základ z toastového chleba a tvarohové náplně působí jako piedestal pro tuto lahůdku.
Zapékací misky vymažte rozpuštěným máslem a vyložte toastovým chlebem.
Tvaroh prošlehejte s vaječnými žloutky a 40 g cukru. Hladkou tvarohovou směs naplňte do zapékacích misek a dejte do trouby, předehřáté na 180 °C, na 15 minut péct.
Bílky vložte do suché čisté nádoby, vyšlehejte do polotuha a postupně zašlehávejte zbytek cukru. Když je sníh pevný a lesklý, zapracujte ocet a škrob.
Maliny promíchejte s likérem a přidejte na zapečený tvaroh. Pomocí kleští na zmrzlinu ozdobte sněhem. Pusinky krátce zapečte, dokud lehce nezezlátnou.