návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Kapustové karbanátky s mletým masem

Hodnoceno: 10x
4 porce
do 1 hodiny
Kapustové karbanátky
Autor: Češka z Česka Kapustové karbanátky
Také tak zbožňujete kapustové karbanátky? Můžete je připravovat bez masa, půl na půl s mletým masem, ale také s na kostičky nakrájeným uzeným. Všechny varianty jsou prostě skvělé!

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Kapustu nakrájejte na malé kousky, povařte v osolené vodě a nechte okapat.
  2. Najemno nakrájenou cibuli osmažte na trošce oleje.
  3. Mleté maso osolte, opepřete, přidejte osmahnutou cibuli, kapustu a 1 rozšlehané vejce (můžete přidat trochu mléka).
  4. Do směsi prolisujte česnek a podle hustoty přidejte strouhanku.
  5. Rukama směs prohněťte, aby se všechny ingredience propojily, a vytvořte kuličky o něco menší než pěst, lehce je splácněte a obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
  6. Vkládejte je do rozpáleného oleje a z obou stran osmažte dozlatova.

Češka z Česka
Jana Krátká

Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek

Na blogu Češka z Česka, který tvoří Jana Krátká, najdete recepty na jídla, která se od nepaměti připravují v naší zemi, místní suroviny, využití bylin, české zvyky a tradice, zajímavá místa Čech, Moravy a Slezska.

Nechte si připomenout něco z naší kultury, co možná už víte, nebo nevíte, nebo jste věděli a zapomněli…

www.ceskazceska.cz

• facebook @ceskazceska.cz

• Instagram @ceskazceska_blog