Tato část pořadu "Společně s chutí" voněla pečenými pstruhy. Šéfkuchař Marek Pavala přesvědčil ve své kuchyni tři dámy o tom, že zbavit rybu kostí a připravit z ní rychlé, ale chutné jídlo vůbec není věda. Přesvědčí vás také?

Jemný filet ze pstruha s opékanými bramborami a cherry rajčaty Zdroj: Společně s chutí
Tato část pořadu "Společně s chutí" voněla pečenými pstruhy. Šéfkuchař Marek Pavala přesvědčil ve své kuchyni tři dámy o tom, že zbavit rybu kostí a připravit z ní rychlé, ale chutné jídlo vůbec není věda. Přesvědčí vás také?
K Markově kuchyňské kolegyni Lujze Garajové Schramekové se tentokrát přidaly Barbora Vaculíková a Lenka Jankovská – dvě zpěvačky z acapella kvarteta Yellow Sisters. Všechny tři se jako matky a pravidelné kuchařky upřímně shodly, že vaření pro celou rodinu je někdy pěkně náročné. Je třeba vymýšlet, plánovat, připravovat chutě známé i nové, zejména však výživné a zajímavé.
Marek jim proto prozradil, jak rodinný jídelníček zpestřit nenáročným receptem. Servíroval filety z čerstvých pstruhů, pečené na pánvi, s opékanými bramborami a šťavnatými cherry rajčaty. Za méně než 30 minut stihl Marek dámám vysvětlit, jak se pozná dobrá ryba, jak z ní šmahem ruky udělat filety bez kostí a to nejdůležitější, jak je připravit.
Hurá do vaření a dobrou společnou chuť!
Příště vás Marek naučí recept na lahodný čokoládový dort vhodný i pro celiaky. Společně s Lujzou přivítají v kuchyni bloggerku a kuchařku Moniku Menky, se kterou vás přesvědčí, že "bez lepku" ani náhodou neznamená "bez chuti".
Jemný filet ze pstruha s opékanými bramborami a cherry rajčaty 2
2 PORCE / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT
POSTUP:
Jemný filet ze pstruha s opékanými bramborami a cherry rajčaty 3 Zdroj: Společně s chutí
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living