Jan Pravda propojuje retro street food s moderním

Prostřeno! XXVII (119)

Jan vystudoval UCP, obor hotelnictví – bakalářské studium. Pracoval v Irsku a Velké Británii jako barový supervizor.

U nás podniká – má restauraci BolletA, Streetfoodtruck, Pláž v Mokropsech a BolletA Catering. Je svobodný. Byl osloven a nabídku přijal, protože se mu to zdálo jako dobrá možnost. Jako zábavu si pro své hosty připraví točení zmrzliny. Příběh street foodu je pro něj propojením retra s dneškem, propojením klasického retro street foodu v podobě tradičního langoše od stánku do podoby moderního street foodu.

Koníčky, zájmy: Má rád sport – hraje tenis a lyžuje. Zajímá se o další vzdělání v rámci gastronomie a různé certifikace. Má rád motorky.

Charakter: Sám sebe neumí popsat.

Proč se přihlásil: Byl osloven a nabídku přijal, protože se mu to zdálo jako dobrá možnost.

Co od soutěže očekává: Očekává převážně dobré promo a možnost ukázat, co a jak dělá.

Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by výhru daroval Fondu Černošice – nadačnímu fondu pro rozvoj Černošic.

Vztah k vaření: Je kuchař a vaření má rád.

Zajímavá historka z vaření: Na žádnou příhodu z kuchyně si nevzpomíná.

Co nejraději vaří: Rád připravuje paštiky.

Co jí: Má rád vše.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí škubánky a nikdy by nepozřel hmyz.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří koprovka.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí špatná společnost.

Motto: V životě se řídí mottem: „Life is life.“

Soutěžní menu:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty