Suroviny
Postup
- Základem je silný rybí vývar, na kostičky osmahlá kořenová zelenina, cibulka, kousky sladkovodních ryb a slávky.
- Dále přidané brambory na kostičky, kukuřice, kopr a smetana.
Autor receptu: Jan Pravda
 
                                    
                                                                        „Berounka“ chowder – krémová rybí polévka s mušlemi Zdroj: FTV Prima/ Prostřeno!
Základem je silný rybí vývar, na kostičky osmahlá kořenová zelenina, cibulka, kousky sladkovodních ryb, slávky, přidané brambory na kostičky, kukuřice, kopr a smetana.
Autor receptu: Jan Pravda
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
 
            Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
 
        prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living
 
         
     
     
     
     
     
     
    