Novinky na trhu: tipy na grilování, vaření i sladké

Pravidelné várky tipů na nové produkty se hodí vždy, o tom není pochyb. Ať už se mají hodit na domácí mlsání, vyvařování nebo grilování. Novinky na trhu jsou tu!

Šašlik není obyčejný masový špíz

Masový špíz si můžete připravit sami, originální zakarpatský šašlik už může být ale věda. Spolehněte se na řeznictví hypermarketů Globus, kde ho nově nabízejí podle originální receptury. Cesta k jeho výrobě je sice dlouhá, ale díky tomu máte záruku, že je poctivá a výsledek bude vždy vysoce chutný. Zde ho vyrábějí z kostek vepřového masa, které jsou naložené ve směsi kusů cibule, citronu a koření. Koupíte ho už připravený v praktickém balení v samoobslužném úseku obvykle za 139 Kč/1 kg. Po tepelném zpracování doporučujeme konzumovat s ajvarem či podobnými zeleninovými pochoutkami a samozřejmě s čerstvým pečivem nebo pita chlebem.

Barbecue a Barbecue BIO omáčka

Spak ví, že grilování se neobejde bez pestré škály barbecue omáček. Ty nejoblíbenější tak pořídíte ve výjimečné kvalitě. Spak Barbecue omáčka vás potěší svou typicky kořeněnou nasládlou chutí podle americké receptury. Vychutnejte si oblíbené kouřové aroma a chuť bez konzervantů. Skvěle se hodí ke grilovanému masu a do marinády. Vaší pozornosti by neměla ujít ani Spak BIO Barbecue omáčka, v níž všechny použité suroviny pocházejí výhradně z ekologického zemědělství.

Multicooker s pomalým vařením

Ačkoli je elektrický hrnec PHILCO PHSC 5600 určený k úpravě potravin hlavně pomalým vařením, uvaříte v něm jídla, na jaká si vzpomenete. Dosáhnete šťavnatějších a chutnějších výsledků bohatších na cenné látky. S objemem téměř 6 litrů se hodí i pro větší rodinu. Vnitřní nádobu navíc můžete vložit do trouby, abyste křehkému masíčku dodělali chutnou kůrku! Tento multicooker je lehký, skladný a snadno přenosný. Proces vaření nemusíte hlídat, protože po skončení programu se automaticky přepne do režimu udržování teploty.

Haribo Grapefruit: osvěžující citrusové mlsání

V novém sáčku od Haribo se mísí chutě toho nejšťavnatějšího citrusového plodu – grapefruitu. Vychutnejte si želatinové trojúhelníčky ve dvou různých příchutích. Růžové připomínají sladkou chuť červeného grepu, zatímco v těch bílých je cítit tradiční chuť s trochou štiplavosti. Pro vyrovnání chutí jsou obě varianty obalené v jemném cukru. Nenechte se doběhnout chutí na sladké a sáhněte po osvěžující grepové novince Haribo Grapefruit.

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty