Novinky na trhu: luštěninový prejt, fitness box nebo čokoládová pomazánka

Máme tu pro vás tři nové tipy na produkty, které se vám mohou hodit k otestování! Na své si přijdou milovníci luštěnin, sladkého zobání i fanoušci čokoládové pomazánky. Stačí číst dál!

Luštěninový prejt

Tradiční prejt patří k pravé české zabijačce, za vyzkoušení však rozhodně stojí jeho bezmasá varianta, která je zdravá, lehká a plná bílkovin. Rostlinnou alternativu tradičního prejtu představuje Vegan Prejt PRO PLANETU od české značky Semix. Směs na přípravu rostlinného prejtu obsahuje 44 % hrachu, dále cizrnu a klíčené fazole mungo, která složení výrobku obohacuje o spoustu prospěšných vitamínů a minerálních látek, jako jsou vápník, hořčík či železo.

Vybrané luštěniny jsou bohaté na živiny a představují kvalitní zdroj rostlinných bílkovin. Naklíčené suroviny navíc zlepšují stravitelnost výrobku. Výhodou je také rychlá a jednoduchá příprava, během které vykouzlíte chutný pokrm pro 6 osob. Prejt stačí doplnit bramborem a kysaným zelím nebo čerstvým chlebem.

Fitness degustační box

Mixit přebírá roli fitness trenéra a připravil mix inspirativních myšlenek a křupavých dobrot, které pomohou najet na zdravou vlnu. Devět krabiček s devíti kroky ke zdravému životnímu stylu a 14 výživných svačinek zní jako plán, který nebudete chtít oblafnout, naopak se na něj každý den budete těšit. Připravte svůj jazyk na intervalový trénink, při kterém bude skákat od chuti k chuti.

Gurmánský maraton

Tři, dva, jedna, křup! Dobroty od Mixitu startují závod nejlepších chutí. V každém okénku fitness boxu najdete výživnou bombu plnou proteinů, vitamínů a energie. Chuťové olympiády se účastní všechny svačinky od müsli, kaší, přes proteinové Mixitky, Mixitellu, až po ořechy a mrazem sušené ovoce. Závodí i produkty z autorské řady lezce Adama Ondry a MMA bojovníka Jiřího Procházky. A kdo vyhraje zlatou medaili? To je otázka, na kterou odpoví pouze vaše chuťové pohárky!

Mlsání pro mozkové buňky

Tělo už jste posilnili zdravou svačinkou, je tedy ideální čas roztočit mozkové závity a načerpat pořádnou dávku inspirativních a zajímavých informací ze světa fitness a zdravého životního stylu. V krabičkách najdete kartičky s QR kódem IMV podcastu, kde vám kluci z Institutu moderní výživy vysvětlí, jak na kvalitní spánek, objasní počítání kalorií a vysvětlí, proč novoroční předsevzetí často končí hned druhý lednový týden.

Svačinka pro mlsné dětské jazýčky

Nastal čas na kvalitní svačinku! Čokoládové a vanilkové pomazánky Lipánek vás zavedou do světa plného chuťových zážitků. Tradiční dezert Lipánek od jihočeské Madety určitě znáte. Kromě něj si ale můžete osladit život čokoládovou pomazánkou Lipánek. V jejím složení najdete 60% čokoládu a hustou smetanu, jež jí dodává plnou chuť. Ačkoliv obsahuje přes 70 % této lahody, má přibližně o polovinu nižší kalorickou hodnotu a o více než 50 % méně cukru než běžné čokoládové pomazánky.

Její lehká a krémová konzistence usnadňuje mazání na pečivo, přičemž splňuje nároky bezlepkové diety. Dostupná je také ve vanilkové příchuti. Lipánek mj. v rámci projektu Hláskování s Lipánkem také pomáhá rodičům a dětem procvičovat problematické hlásky a správnou výslovnost pomocí zábavných videí.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty