Novinky na trhu: arašídy v medu, toustový chléb nebo svačinové boxíky

Další várka novinek, která by vám neměla uniknout! Chcete ochutnat sladké buráky, chutný tousťák nebo si zabalit svačinku do praktické krabičky? Máte to mít!

Medové buráky od ALIKY

Máte rádi buráky? Potom vyzkoušejte jejich sladkou variantu s medem, kterou si navíc můžeme vzít s sebou kamkoliv na cesty, a to díky praktickému balení. Arašídy v medu Nut2Go od rodinné pražírny ALIKA milovníky sladkého mlsání rozhodně nezklamou. Oříšky vám dodají energii a potěší vaše chuťové pohárky. Znovuuzavíratelný kelímek vám umožní pochutnávat si na čerstvých sladkých arašídech postupně a užít si tak každý kousek. V kelímcích Nut2Go najdete podzemnici olejnou neboli arašídy jen v té nejvyšší kvalitě, která podléhá pečlivému výběru a kontrole již při samotném pěstování.

TOUSŤÁK z řemeslné pekárny Zrno zrnko

Naslano zapečený se šunkou a sýrem, nasladko s marmeládou či nutellou a plátky banánu. Ať už máte zlatavý křupavý toast rádi v jakékoliv variantě, základem je vždy kvalitní tousťák. Právě takový se rozhodli vyrábět v oblíbené řemeslné pekárně  Zrno zrnko. TOUSŤÁK s kvasem, špaldovou moukou a olivovým olejem. Svým složením přináší do jídelníčku hned několik benefitů pro zdraví. Obsahuje pšeničný kvas, který dodává chuť, vláčnost a navíc je díky němu část mouky pomalu fermentovaná, což prospívá zažívání.

Špaldová mouka plná vlákniny a minerálních látek dává chlebu jemnou oříškovou chuť. Olivový olej se postará o příjemnou vůni a další zdravotní bonusy. TOUSŤÁK je univerzálně použitelný – zapečený s čímkoliv, co máte rádi, jako chutná svačinka na prázdninové putování, k snídani nebo k rychlé večeři – třeba opečený na grilu se zeleninovým salátem. TOUSŤÁK je v prodeji ve všech řemeslných pekárnách Zrno zrnko.

Svačinové boxy Mixit 2go

Konec rozmačkaným banánům a vylitým jogurtům ve školních aktovkách. Mixit přišel s řešením, díky kterému můžete nejen školákům dávat svačiny plné „rizikových” ingrediencí bez jakýchkoliv obav. Do svačinových boxů Mixit 2go dětem můžete dát klidně müsli s jogurtem nebo sobě salát s dresinkem a nemusíte se bát, že bude müsli rozmočené, nebo dokonce salát vysypaný na dně tašky.

Svačinové boxy vydrží myčku, mikrovlnku, lednici a ze všeho nejdůležitější – rozdováděné děti. Pro malé a velké jsou dvě varianty velikosti na malý a velký hlad – 600 ml a 400 ml ve dvou barevných provedeních: lososová a mintová. Všechny mají dvě patra, kde jsou ingredience od sebe oddělené, a díky tomu si je můžete smíchat až ve chvíli, když vás hlad nebo spíš ta mlsná dožene. Protože přece müsli musí v jogurtu křupat a salát, který se koupe celý den v jogurtu nikdo nechce, ne?

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty