Natálie Kotková nesnáší žvýkačku na talíři

Prostřeno! S29 (33)

Natálie (29) vystudovala Ekonomické lyceum. Poté pokračovala ve studiu na vysoké škole – obor marketing a komunikace.

Dále byla na Erasmu na univerzitě ve Velké Británii. Pracovala na různých stážích v zahraničí v Anglii – advertising, marketing, dále má za sebou magazine work a travel v Kalifornii. Pracovala v produkci, jako moderátorka a social media manager. Nyní se věnuje modelingu, tvoří obsah na sítě a moderuje. Je jí dobře před i za kamerou. S přítelem Petrem mají dvě kočky – Nosie a Jiffy. Tuto výzvu přijala moc ráda. Baví ji hostit lidi, ale není moc „kuchařinka“.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! z jižní Moravy. Soutěžící usmaží pochoutku ze Španělska

Zábava bude stavění sněhuláka. Miluje cestování a toto menu je inspirované jejími oblíbenými destinacemi. Každý pokrm má svůj příběh. Recepty jsou samozřejmě zjednodušené pro české, rychlé vaření a dané lokality slouží jako inspirace. Ráda by další účastníky a diváky přenesla do míst, která má ráda, alespoň na chvíli. A třeba tím někoho nalákala se tam podívat.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Stále zkouší nové koníčky a snaží se zdokonalovat v těch, co už má. Největším koníčkem je pro ni surfování. To jí udává poměrně i velký směr v životě – je to životní styl. Díky surfování poznává sama sebe – jak fyzickou, tak i psychickou stránku. Díky cestování do cizích krajin potkává zajímavé lidi. Je to součást její práce, stejně jako i samotné cestování. O surfování by mohla mluvit a psát hodiny. Dále má ráda jógu, ke které se dostávala v průběhu života a zůstala u ní až díky surfování. Baví ji plavání, kde může vypnout hlavu. Také je to sport, kde používá celé tělo.

Jedenáct let závodně tančila a tanec ji stále baví, ale nyní už jen pro zábavu.  Má rád focení, natáčení, editování a grafiku. Snaží se v tom zlepšovat a nesmírně ji to baví. Ráda tak předává své emoce dál.  Pokouší se i o zahradničení a snaží se do toho více proniknout. V neposlední řadě patří mezi její koníčky plachtění – udělala si kapitánský průkaz a ráda by se vydala na plavbu, aby nezůstala jen u toho průkazu.

Charakter: Nejvíc ji vystihuje spojení „Naty Nezmar“. Dokud něco nevyzkouší, bude ji to vždy lákat a bude si říkat, jaké by to asi bylo. Po různých úrazech má samozřejmě už určité limity, ale miluje život a chce si ho užít naplno. Ve všem hledá to dobré. S kamarádkami říkají, že nestíhají život, protože je toho tolik, co je baví a zajímá, že je potřeba se zastavit a ty momenty si zpřítomňovat.

Proč se přihlásila: Tuto výzvu přijala moc ráda. Baví ji hostit lidi, ale není moc „kuchařinka“.

Co od soutěže očekává: Těší se na nezapomenutelný a neopakovatelný zážitek.

Co by udělala s výhrou: Zatím nad případnou výhrou vůbec nepřemýšlela. Asi by uvařila příteli to, co uvaří svým hostům. U nich doma vaří zatím jen on.

Vztah k vaření: Jídlo miluje – má ráda nové chutě. Sama pro sebe ale vaří vždy jen to nejrychlejší, co jde. Měla dřív určitá omezení, takže jí záleží na tom, aby bylo jídlo výživově vyvážené a hlavně jí chutnalo.

Zajímavá historka z vaření: Jako malá chtěla nachystat rodičům překvapení a na snídani jim udělat na talíře jejich obličeje. Použila na to vše, co našla v kuchyni – čokoládu, šunku, oříšky… prostě mix. Její rodiče to pak jedli, protože jsou úžasní a chtěli ocenit její snahu.

Co nejraději vaří: Nejraději připravuje rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou anebo žluté curry.

Co jí: Ráda by řekla, že jí vše. Nepohrdne ničím. Měla určitá omezení, kterými se několik měsíců musela řídit. Aktuálně něco omezuje, ale pokud je venku nebo někde na cestách, tak se tím tolik nedrží a jí vše.

Co nejí, co by nikdy neochutnala: Sama si neudělá anebo neobjedná mořské plody. Výjimečně je ochutná někde u oceánu – čerstvě vylovené a připravené od místních. Ale raději si dá řízky nebo svíčkovou.

Nejoblíbenější jídlo: Má ráda polévky a omáčky – klasický hovězí vývar, maminčina jídla (na Nivě a na majoránce), dále jí chutná curry a rýžové nudle a celkově má ráda asijskou kuchyni.

Alergie: Žádnou alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při společném jídle jí vadí sledování mobilu anebo pokud dá někdo žvýkačku na talíř.

Motto: V životě se řídí motty: „You only live once“ a „Work hard, play hard.“

Soutěžní menu:

Exkluzivně pro vás: Přehrajte si první díl soutěžní show Česko na grilu na prima+

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty