Lenka Martincová nemusí maso, ale miluje sýry

Pokažený dezert - Prostřeno! S29 (145)

Lenka (38) vystudovala hotelovou školu v Jeseníku. Pracovala jako barmanka, servírka a obsluha kávových automatů. Pracuje jako certifikovaná realitní makléřka.

Má tři děti – dceru 16 let a synové 13 let a 8 let. Dvě starší děti má s bývalým partnerem. Nyní je šťastně vdaná 9 let za manžela. Do obce Libchavy se přestěhovala za manželem po tříletém vztahu ze Zábřehu na Moravě. Od roku 2020, kdy musela zůstat doma kvůli covidu, se začala věnovat realitám. Tato práce je zároveň i jejím koníčkem a je workoholik. Je velice aktivní člověk a neumí se nudit nebo nic nedělat. Pokud nepracuje, tak se věnuje sportu a rodině. Přihlásila se sama, protože má ráda výzvy a baví ji vaření. Ráda poznává nové lidi. Těší se na výhru. Pokud by vyhrála, tak by peníze použila na výlet s rodinou. Jako zábavu si pro své hosty připraví kvíz z potravinami a kořením – ten nejlepší si odnese drobnou odměnu. Tato jídla si vybrala, protože všechna má ráda a jí je.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Baví ji sport – chodí běhat, jezdí na kole a věnuje se alpiningu. Vše dělá nejraději se svojí rodinou. Ráda cestuje a poznává nová místa.

Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je ve znamení Býka, a to ji plně vystihuje. Je přátelská, cílevědomá a puntičkářská. Je trpělivá a tvrdohlavá. Když se nadchne pro nějakou myšlenku, ráda bude tvrdě a neúnavně pracovat na jejím uskutečnění. Je klidná osoba, ale pokud ji někdo zklame, podrazí, tak se mění v zuřivého býka, a to doslova.

Proč se přihlásila: Přihlásila se sama, protože má ráda výzvy a baví ji vaření. Ráda poznává nové lidi.

Co od soutěže očekává: Těší se na výhru.

Co by udělala s výhrou: Pokud by vyhrála, tak by peníze použila na výlet s rodinou.

Vztah k vaření: K vaření má velmi kladný vztah.

Zajímavá historka z vaření: Na žádnou příhodu z kuchyně si nevzpomíná.

Co nejraději vaří: Nemá ráda kynutá těsta, protože jí nikdy moc nešla. Ostatní recepty připravuje ráda.

Co jí: Má ráda polévky. Je v jídle velmi vybíravá a není velkým příznivcem masa. Neznamená to, že nejí maso vůbec, ale nevyhledává ho. V pořadu maso ochutná, ale nesní vše. Má moc ráda sýry, a pokud před ni někdo položí sýrový talíř, tak ho celý sní.

Co nejí, co by nikdy neochutnala: Nejí a nesnědla by dršťkovou polévku, syrová masa, vnitřnosti a sušené ovoce (rozinky apod.). Dále by nepozřela hmyz a další speciality.

Nejoblíbenější jídlo: Má ráda sýry (kromě těch výrazných aromatických).

Alergie: Alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při stolování jí vadí mlaskání a hltání.

Motto: V životě se řídí mottem: „Co tě nezabije, to tě posílí.“

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Stáhněte si svoji aplikaci Prima Zone na Google Play nebo v Apple Store.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty