Suroviny
- kuřecí prsa 5 ks
- bílý jogurt 2 kelímky
- koření tandori 3 PL
- sójová omáčka
- hladká mouka 1-2 PL
- máslo 3 PL
- sůl
- pepř
Dresing
Postup
- Kuřecí prsa naložíme přes noc do bílého jogurtu smíchaného se 3 lžičkami koření tandoori, solí a pepře. Poté vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a opečeme cca 15 minut. Můžeme zakápnout sójovou omáčkou.
- Po opečeni maso vyndáme a do výpeku přidáme vodu a sypkou omáčku SOUS VIDE. Na zahuštění trochu vody smíchané s hladkou moukou. Dochutíme soli. Podáváme s opečenými bramborami.
- Syrové brambory se slupkou rozkrájíme na čtvrtky, pokapeme olejem, osolíme, okořeníme kořením na opečené brambory a pečeme cca 20 minut na 240 °C.
Dresing
- Zakysanou smetanu smícháme se sladkou chilli omáčkou, soli, pepřem a koprem.
- Podáváme ke kuřeti a bramborám.
Autor receptu: Lenka Martincová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!