Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Degustační večeře: PORT 58

Restaurace PORT 58

Restaurace PORT 58 Zdroj: PORT 58

  • Zavřít
Restaurace PORT 58

Restaurace PORT 58 Zdroj: PORT 58

V holešovické ulici Tusarova najdete restauraci, kde si za příjemné peníze můžete dopřát stylové tříchodové menu. Musíte si jen vybrat ten správný den, nabízejí ho totiž jenom tři dny v týdnu. Víte, o jaké restauraci je řeč? Dnes se podíváme pod pokličku restauraci PORT 58!

Seznam.cz banner

Minulý týden jsem poprvé navštívila restauraci PORT 58 v Holešovicích, kam jsem byla pozvána na degustační večeři. Ta začala lehce po půl sedmé večer, kdy byli všichni příchozí usazeni k dlouhému dřevěnému stolu. Vlastně spíš všechny příchozí, u stolu s námi neseděl ani jeden muž: to se tak zkrátka někdy sejde! Otakar Humpl, šéfkuchař a zároveň majitel restaurace, nám ve zkratce představil menu a hned zas utíkal zpět do kuchyně.

Upila jsem ze sklenky prosecca, prozkoumala interiér restaurace (moderní, jednoduchý, ale zároveň příjemný) a nedočkavě vyhlížela první chod. Mezitím nás obsluha seznámila s nabídkou vín (Corbieres, Francie; tuzemská vína z vinařství Krásná hora aj.) a každému nalila sklenku bílého. Teď ale to nejdůležitější, jak mi chutnalo?

Hodnocení degustačního menu

Jako předkrm byl gravírovaný losos marinovaný ve smetanovém křenu s listovým salátem, rozpečenou domácí brioškou a bylinkovým máslem. Velmi chutné, většina z nás ocenila, že losos nebyl podávaný s koprem, jak je pro řadu restaurací zvykem. Za mě by ale klidně mohl být křen cítit o něco víc, ale na druhou stranu, kdoví, jestli by úplně nepřebil chuť lososa. A domácí brioška? Skvělá!

Následovaly domácí ravioly plněné krabím masem s mascarpone, omáčkou z citronové trávy a zelenou čočkou. Krabí maso jsem ten den jedla poprvé, ale protože bylo připravené s mascarpone, příliš jsem ho necítila: předpokládám, že patří mezi chuťově jemnější. Pokrm to byl ale dobrý, jen bych příště přidala na množství čočky. Takto fungovala spíš jako ozdoba než plnohodnotná součást jídla a příliš jsem ji necítila, což byla škoda.

Největším favoritem večera pro mě bylo zauzené kachní prso na tymiánu připravené technikou sous vide, s omáčkou demi glace a rizotem s červenou řepou. Kachní maso bylo krásně šťavnaté, žádná "sušenka", k tomu skvělá omáčka, zkrátka nebylo co vytknout.

Hned nato mě překvapila vcelku velká porce jehněčího. Připraveno bylo jako ragú na růžovém víně, skořici a medu s kuskusem. Na tomto pokrmu mi maličko vadilo, že byl uvařen relativně hodně nasladko: sice mi kombinace masa a sladkého nevadí, nicméně v tomto případě to bylo možná až moc. Kuskus byl ale ochucený dobře a maso bylo měkké.

No a dezert? Dostali jsme čokoládové brownies s mandlemi a k tomu citronový sorbet. Kombinaci sladké čokolády a kyselého citronu mě vždycky bavila a ani tady tomu nebylo jinak. Porce byla ideálně velká a fungovala jako skvělá tečka na závěr.

Se skvělým pocitem z dobrého jídla jsem si ještě dopřála šálek cappuccina a poslouchala rozhovor přísedících. Opravdu příjemný večer, ráda se do této restaurace znovu vrátím!

Restaurace PORT 58

Teď ale to hlavní. Čím je tato restaurace tak speciální? Večer má totiž otevřeno jenom tři dny v týdnu (ve středu, čtvrtek a pátek), kdy si můžete dopřát tříchodová menu za skvělou cenu; 299 Kč. Každý večer je menu jiné, ale vždycky dostanete předkrm, hlavní chod a dezert. Ty si – stejně jako focacciu s bylinkami a další pečivo, pečou v Portu sami.

O středečním menu mluví šéfkuchař jako o originálním jídle plném fantazie, kdy se všechny chutě surovin vzájemně doplňují. Při výběru receptů se ničím neomezuje a nechává se inspirovat sezonními surovinami, které jsou právě k dostání. Většinou v něm figuruje maso připravované formou sous vide. Ve čtvrtek se v letním období grilovalo a pátek patří lehkému rybímu menu. Samozřejmě vám tu ale připraví i vegetariánské varianty.

A co se týče vín, mají nejraději ta francouzská. „Každý se časem propije k tomu, že nejlepší vína dělají Francouzi,“ je přesvědčený Humpl.

Nakonec tu pro vás mám krátký rozhovor s panem Humplem, který měl po úterní večeři volnou chvilku.

Rozhovor s Otakarem Humplem

Co vás přivedlo k vytvoření tohoto relativně nezvyklého konceptu restaurace?

Je to trochu poplatné dnešní době si myslím. Ani já si nemůžu dovolit chodit často na večeři a utratit dva tisíce, takže to byl asi ten hlavní důvod.

Impulsem pro mě byly také návštěvy předražených restaurací. Za prvé díky své profesi vím, kolik úsilí příprava stojí, co je a není polotovar, co vzniklo jako domácí produkt restaurace. Potom když přijdu do restaurace, kde za jídlo zaplatím nehorázně moc a vím, že z poloviny je děláno z polotovarů a suroviny nejsou tak drahé, tak mě to štve. Proto to chci dělat jinak. A za druhé chci také vařit pro normální lidi.

Nabízíte kromě vašich tříchodových menu ještě nějaké polední menu nebo à la carte? Všimla jsem si totiž, že máte otevřeno i v ostatní všední dny od 11 do 17 hodin.

My jsme restaurace, která vlastně začala fungovat na poledních menu a teď se snažíme rozjíždět ty večery. Polední menu funguje tak, že máme pět nebo šest hlavních chodů, dvě polévky, jeden předkrm, vždycky salát, jeden nebo dva dezerty a každý den se to mění. Stejně jako večeře.

Máte nějaké jídlo, na které se vy osobně v nadcházejícím měsíci nejvíc těšíte?

Teď začnou ústřice. Ve Francii se říká, že ústřice mají sezonu ty měsíce, které končí na “r”. Takže já se moc těším na ústřice.

A existuje nějaký pokrm, který ve vašem menu musí být zastoupen?

Určitě to jsou ryby, proto držíme rybí pátek. Konkrétně jsem za to, aby se u nás podávaly především sladkovodní ryby; minulý týden jsme například dělali lína, což je podle mě jedna z nejlepších sladkovodních ryb. Má nádherně lahodné maso, chutí se trochu blíží candátovi a přitom je několikanásobně levnější. Lidé ji neznají nebo ji nechtějí jíst, protože má hodně kostí, ale je to moje velice oblíbená ryba.

Autor: Tereza Pánková, www.tastytalkings.com

foto: archiv PORT 58 a Tereza Pánková

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Sdílejte článek
Štítky večeře víno restaurace maso salát dezert omáčka pokrm mascarpone degustační menu Předkrm degustace restaurace port58

Návrhy pro vás

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween Sladké

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí Maso

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem Recepty

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween Sladké

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku Maso

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny Polévky

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Maso

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní


Přečtěte si také

Sladké
Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween

Prostřeno!
Prostřeno: Fofrccino sypané bílou čokoládou

Prostřeno: Fofrccino sypané bílou čokoládou

Prostřeno!
Prostřeno: Parmazánové rizoto s panenkou

Prostřeno: Parmazánové rizoto s panenkou

Prostřeno!
Prostřeno: Hráškový krém se slaninovými chipsy, domácími krutony a mátou

Prostřeno: Hráškový krém se slaninovými chipsy, domácími krutony a mátou

Prostřeno!
Prostřeno: Guacamole s opečenou tortillou

Prostřeno: Guacamole s opečenou tortillou

Maso
Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Recepty
Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Soutěže Prostřeno!
Soutěžte s Prostřeno! o luxusní čistící produkty Real Gold (27. - 30. 10. 2025)

Soutěžte s Prostřeno! o luxusní čistící produkty Real Gold (27. - 30. 10. 2025)

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween Sladké

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Maso
Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem Recepty

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku Maso

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Maso
Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem Recepty

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Exprimář Bohnic o vycházkách vraha: Cílem je dostat pacienta na svobodu. Druhý útěk byl vzácný Promluví prezident do důchodů? Jurečka ho prosí o pomoc kvůli plánu ANO zrušit reformu Rusové pronikli do Pokrovsku, připustil Zelenskyj. Výsledek bojů ovlivní obranu celé Ukrajiny

prima-zeny

Kotek bojuje s živly. Voda neteče z kohoutku, ale střechou. Realita je krutá, říká Mia po vyřazení Marka vydírá Danielu: Věřím jí na sto procent, tvrdí zrádkyně Mia odstřelila Marka, jeho snaha otočit karty byla marná. Zrádkyně má věrné omotané

prima-zoom

„Posledního Žida z Vinnycji“ zabil učitel Ukrajinský dron zničil ruskou superzbraň za miliardu. Záběry ukazují přesnou práci operátora Záhadné záblesky světla na Měsíci fascinují badatele už stovky let. Někdy trvají pár vteřin, jindy několik hodin

prima-fresh

Krvavé sušenkové prsty – děsivě sladká chuťovka na Halloween Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

prima-cool

Rocky měl zemřít na ALS Největší akční nářez roku? Trailer drsné rubačky s 292 samuraji je naprosto vypiplaný Děsivý návrat klauna Pennywise: Čeští diváci jsou spokojení, trailer ukazuje další epizody

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Šimonská chladna přinášejí sychravo. Co napoví počasí 28. října o Vánocích? Domácí likéry z šípků, jeřabin a trnek: Lahodné nápoje s léčivými účinky Oslavte Dušičky jako v Mexiku. Den mrtvých na první pohled překvapí svým veselím

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.