Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Degustační večeře: PORT 58

Restaurace PORT 58

Restaurace PORT 58 Zdroj: PORT 58

  • Zavřít
Restaurace PORT 58

Restaurace PORT 58 Zdroj: PORT 58

V holešovické ulici Tusarova najdete restauraci, kde si za příjemné peníze můžete dopřát stylové tříchodové menu. Musíte si jen vybrat ten správný den, nabízejí ho totiž jenom tři dny v týdnu. Víte, o jaké restauraci je řeč? Dnes se podíváme pod pokličku restauraci PORT 58!

Seznam.cz banner

Minulý týden jsem poprvé navštívila restauraci PORT 58 v Holešovicích, kam jsem byla pozvána na degustační večeři. Ta začala lehce po půl sedmé večer, kdy byli všichni příchozí usazeni k dlouhému dřevěnému stolu. Vlastně spíš všechny příchozí, u stolu s námi neseděl ani jeden muž: to se tak zkrátka někdy sejde! Otakar Humpl, šéfkuchař a zároveň majitel restaurace, nám ve zkratce představil menu a hned zas utíkal zpět do kuchyně.

Upila jsem ze sklenky prosecca, prozkoumala interiér restaurace (moderní, jednoduchý, ale zároveň příjemný) a nedočkavě vyhlížela první chod. Mezitím nás obsluha seznámila s nabídkou vín (Corbieres, Francie; tuzemská vína z vinařství Krásná hora aj.) a každému nalila sklenku bílého. Teď ale to nejdůležitější, jak mi chutnalo?

Hodnocení degustačního menu

Jako předkrm byl gravírovaný losos marinovaný ve smetanovém křenu s listovým salátem, rozpečenou domácí brioškou a bylinkovým máslem. Velmi chutné, většina z nás ocenila, že losos nebyl podávaný s koprem, jak je pro řadu restaurací zvykem. Za mě by ale klidně mohl být křen cítit o něco víc, ale na druhou stranu, kdoví, jestli by úplně nepřebil chuť lososa. A domácí brioška? Skvělá!

Následovaly domácí ravioly plněné krabím masem s mascarpone, omáčkou z citronové trávy a zelenou čočkou. Krabí maso jsem ten den jedla poprvé, ale protože bylo připravené s mascarpone, příliš jsem ho necítila: předpokládám, že patří mezi chuťově jemnější. Pokrm to byl ale dobrý, jen bych příště přidala na množství čočky. Takto fungovala spíš jako ozdoba než plnohodnotná součást jídla a příliš jsem ji necítila, což byla škoda.

Největším favoritem večera pro mě bylo zauzené kachní prso na tymiánu připravené technikou sous vide, s omáčkou demi glace a rizotem s červenou řepou. Kachní maso bylo krásně šťavnaté, žádná "sušenka", k tomu skvělá omáčka, zkrátka nebylo co vytknout.

Hned nato mě překvapila vcelku velká porce jehněčího. Připraveno bylo jako ragú na růžovém víně, skořici a medu s kuskusem. Na tomto pokrmu mi maličko vadilo, že byl uvařen relativně hodně nasladko: sice mi kombinace masa a sladkého nevadí, nicméně v tomto případě to bylo možná až moc. Kuskus byl ale ochucený dobře a maso bylo měkké.

No a dezert? Dostali jsme čokoládové brownies s mandlemi a k tomu citronový sorbet. Kombinaci sladké čokolády a kyselého citronu mě vždycky bavila a ani tady tomu nebylo jinak. Porce byla ideálně velká a fungovala jako skvělá tečka na závěr.

Se skvělým pocitem z dobrého jídla jsem si ještě dopřála šálek cappuccina a poslouchala rozhovor přísedících. Opravdu příjemný večer, ráda se do této restaurace znovu vrátím!

Restaurace PORT 58

Teď ale to hlavní. Čím je tato restaurace tak speciální? Večer má totiž otevřeno jenom tři dny v týdnu (ve středu, čtvrtek a pátek), kdy si můžete dopřát tříchodová menu za skvělou cenu; 299 Kč. Každý večer je menu jiné, ale vždycky dostanete předkrm, hlavní chod a dezert. Ty si – stejně jako focacciu s bylinkami a další pečivo, pečou v Portu sami.

O středečním menu mluví šéfkuchař jako o originálním jídle plném fantazie, kdy se všechny chutě surovin vzájemně doplňují. Při výběru receptů se ničím neomezuje a nechává se inspirovat sezonními surovinami, které jsou právě k dostání. Většinou v něm figuruje maso připravované formou sous vide. Ve čtvrtek se v letním období grilovalo a pátek patří lehkému rybímu menu. Samozřejmě vám tu ale připraví i vegetariánské varianty.

A co se týče vín, mají nejraději ta francouzská. „Každý se časem propije k tomu, že nejlepší vína dělají Francouzi,“ je přesvědčený Humpl.

Nakonec tu pro vás mám krátký rozhovor s panem Humplem, který měl po úterní večeři volnou chvilku.

Rozhovor s Otakarem Humplem

Co vás přivedlo k vytvoření tohoto relativně nezvyklého konceptu restaurace?

Je to trochu poplatné dnešní době si myslím. Ani já si nemůžu dovolit chodit často na večeři a utratit dva tisíce, takže to byl asi ten hlavní důvod.

Impulsem pro mě byly také návštěvy předražených restaurací. Za prvé díky své profesi vím, kolik úsilí příprava stojí, co je a není polotovar, co vzniklo jako domácí produkt restaurace. Potom když přijdu do restaurace, kde za jídlo zaplatím nehorázně moc a vím, že z poloviny je děláno z polotovarů a suroviny nejsou tak drahé, tak mě to štve. Proto to chci dělat jinak. A za druhé chci také vařit pro normální lidi.

Nabízíte kromě vašich tříchodových menu ještě nějaké polední menu nebo à la carte? Všimla jsem si totiž, že máte otevřeno i v ostatní všední dny od 11 do 17 hodin.

My jsme restaurace, která vlastně začala fungovat na poledních menu a teď se snažíme rozjíždět ty večery. Polední menu funguje tak, že máme pět nebo šest hlavních chodů, dvě polévky, jeden předkrm, vždycky salát, jeden nebo dva dezerty a každý den se to mění. Stejně jako večeře.

Máte nějaké jídlo, na které se vy osobně v nadcházejícím měsíci nejvíc těšíte?

Teď začnou ústřice. Ve Francii se říká, že ústřice mají sezonu ty měsíce, které končí na “r”. Takže já se moc těším na ústřice.

A existuje nějaký pokrm, který ve vašem menu musí být zastoupen?

Určitě to jsou ryby, proto držíme rybí pátek. Konkrétně jsem za to, aby se u nás podávaly především sladkovodní ryby; minulý týden jsme například dělali lína, což je podle mě jedna z nejlepších sladkovodních ryb. Má nádherně lahodné maso, chutí se trochu blíží candátovi a přitom je několikanásobně levnější. Lidé ji neznají nebo ji nechtějí jíst, protože má hodně kostí, ale je to moje velice oblíbená ryba.

Autor: Tereza Pánková, www.tastytalkings.com

foto: archiv PORT 58 a Tereza Pánková

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Sdílejte článek
Štítky večeře víno restaurace maso salát dezert omáčka pokrm mascarpone degustační menu Předkrm degustace restaurace port58

Návrhy pro vás

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky Sladké

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Maso

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo Vegetariánské

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou Maso

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem Sladké

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce


Přečtěte si také

Sladké
Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Prostřeno!
Prostřeno: Karamelové překvapení Martina Jurise

Prostřeno: Karamelové překvapení Martina Jurise

Prostřeno!
Prostřeno: Svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem a brusinkami

Prostřeno: Svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem a brusinkami

Prostřeno!
Prostřeno: Brokolicový krém s domácími krutony z rohlíku

Prostřeno: Brokolicový krém s domácími krutony z rohlíku

Prostřeno!
Prostřeno: Domácí vajíčková pomazánka na opečeném toustu s pažitkou

Prostřeno: Domácí vajíčková pomazánka na opečeném toustu s pažitkou

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Polévky
Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Soutěžící
Martin Juris se přihlásil, aby se zviditelnil

Martin Juris se přihlásil, aby se zviditelnil

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem Sladké

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou Maso

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Vegetariánské
Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Sladké
Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Pavel: Babiš by měl nyní veřejnosti říct, jak vyřeší střet zájmů. Je to legitimní žádost Budoucí vláda chce vzít obcím peníze z pokut. Starostové protestují Ve Zlíně hoří škola, oheň už se ale přestal šířit. Video zachytilo šlehající plameny

prima-zeny

Lukáš Vaculík jako lékař podezřelý ze sériových vražd. prima+ uvádí kriminálku Noční operatér Noční operatér: kompletní přehled postav a herců z nové minisérie s Lukášem Vaculíkem Hra na život a na smrt ve Zrádcích. Anička a Ondřej bojují o místo v detektivní hře

prima-zoom

Proč nejezdíme na zebrách? V jedné z největších bitev ve střední Evropě se křižáci bránili stovkou děl. Litevcům se povedla velká lest Ženě devět hodin nebilo srdce a nakonec přežila. Doslova mrazivá historka začíná v ledové vodě

prima-fresh

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

prima-cool

Nový Predátor trhá rekordy Postrach všech zaměstnavatelů slaví velké výročí. Na legendární hře byli závislí i Bill Gates a J. K. Rowling Nejlepší film roku na Netflixu má 97 % pozitivních recenzí. Jde o skutečné mistrovské dílo

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Martin na bílém koni nepřijede. Co to říká o počasí v zimě? Vánoční stromek plný peněz: Prohlédněte si své ozdoby. Za některé můžete dostat majlant Dodejte svému domovu nostalgickou náladu starých časů

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.