Postup přípravy
Ve vodě se uvaří cukr do konzistence sirupu, smíchá se s bílkovým sněhem a limetkovou šťávou. Výsledek mrazíme čtyři hodiny a každou čtvrthodinu v lednici promícháváme. Sorbet podáváme se sektem nebo šampaňským vínem a lístkem máty.
Ve vodě se uvaří cukr do konzistence sirupu, smíchá se s bílkovým sněhem a limetkovou šťávou. Výsledek mrazíme čtyři hodiny a každou čtvrthodinu v lednici promícháváme. Sorbet podáváme se sektem nebo šampaňským vínem a lístkem máty.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living