Prostřeno: Steak s omáčkou Bordelaise
Klasická francouzská omáčka odkazující k regionu Bordeaux bude to pravé pro váš steak!
Postup přípravy
- Steaky osolte, potřete olejem a obalte v tlučeném pepři.
- Opečte na rozpálené pánvi na stupeň propečení dle chuti, vyjměte a dejte odpočívat na teplo. Do pánve přidejte máslo, šalotku, česnek a tymián.
- Zastříkněte vínem a vývarem a varem zredukujte. Do procezené omáčky přidejte lžíci studeného másla a petrželku. Ozdobte na kostičky pokrájeným morkem.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící