Prostřeno: Steak s omáčkou Bordelaise

Útěk

Moje hodnocení
62x

Klasická francouzská omáčka odkazující k regionu Bordeaux bude to pravé pro váš steak!

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Steaky osolte, potřete olejem a obalte v tlučeném pepři.
  2. Opečte na rozpálené pánvi na stupeň propečení dle chuti, vyjměte a dejte odpočívat na teplo. Do pánve přidejte máslo, šalotku, česnek a tymián.
  3. Zastříkněte vínem a vývarem a varem zredukujte. Do procezené omáčky přidejte lžíci studeného másla a petrželku. Ozdobte na kostičky pokrájeným morkem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty