Prostřeno: Ragú z líček ze špagetovou dýní
Líčka s ragú
Líčka s ragú
Vyzkoušejte nízkosacharidovou alternativu klasických špaget.
Postup přípravy
- Líčka obalíme v mouce opečeme, oflambujeme, vyjmeme, do výpeku přidáme cibuli, celer, mrkev a česnek a opečeme. Vrátíme maso, přidáme rajčata, víno, vývar, sůl, pepř, a dusíme doměkka.
- Dýni rozpůlíme, vydlabeme, potřeme olejem, osolíme a dáme péct na 40 minut do trouby. Upečenou dýni vidličkou vyškrabeme – uděláme špagety.
- Špagety opečeme na másle s kapustou, česnekem a naplníme do vydlabané dýně. Navrch dáme ragú z líček, parmezán smíchaný se strouhankou a zapečeme.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící