Prostřeno: Pabellón

Ohnivý kuře II (115): Zbytek z výhry

Moje hodnocení
47x

Pod neznámým názvem Pabellón se skrývá tradiční venezuelské jídlo, jehož základem jsou fazole a rýže. Carramba!

1 porce
90 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Maso uvaříme v osolené vodě s půlkou cibule doměkka. Uvařené vyjmeme a natrháme ho na velice jemné nitky.
  2. V pánvi osmažíme pokrájený česnek, cibuli, papriku a celer. Přidáme trhané maso, rajčata, vývar a dusíme do zhoustnutí tekutiny. Nakonec vmícháme koriandr, fazole a podáváme s rýží.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty