Prostřeno: Dančí ragú s houbami

Utrápený květáček

Moje hodnocení
106x

Dokonalý podzimní recept!

1 porce
120 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Nakrájené maso osolte, smíchejte s koňakem a nechte odležet.
  2. Maso pak zprudka opečte maso, vyndejte a ve výpeku osmahněte slaninu, kořenovou zeleninu, cibuli, česnek, celé koření.
  3. Přidejte cukr, rajčatové pyré, plátky citronu a ocet.
  4. Podlijte vývarem a vínem a dejte dusit do trouby.
  5. Když je maso skoro měkké, vmíchejte houby, rakytníkový džem, perník a duste úplně doměkka.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty