Prostřeno: Anglická játra

Snowboardové návraty

Moje hodnocení
11x

Bojíte se vždy, že vám játra při úprave ztvrdnou? Nemusíte, s receptem z Ohnivýho kuřete je zvládnete a budou vynikající.

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Plátky jater na okrajích nařízněte, osolte, opepřete a obalte v hladké mouce.
  2. Na pánvi opečte plátky slaniny, vyjměte je, přidejte máslo a játra zprudka opečte po obou stranách. (Opečené plátky jater musí být uvnitř růžové).
  3. Do výpeku přidejte tymián, zastříkněte worcesterem, přidejte vývar, kečup, odvařte a nakonec zahustěte kostičkami tuhého másla.
  4. Játra podávejte s opečenými šťouchanými bramborami s cibulkou a petrželkou, tatarskou omáčkou a přelité šťávou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty