Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Krůtí bochánky s okurkovou salsou

4 porce
do 30 minut
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Krůtí maso má velmi jemnou chuť, proto se ho nebojte oživit výraznými přísadami. Pokud ho namelete a upečete na grilu jako bochánky, překvapí vás svou šťavnatostí. Okurková salsa dodá pokrmu svěží akcent.
Reklama
Reklama

Postup

  1. V míse smíchejte všechny ingredience na krůtí bochánky. Vytvarujte 6–8 stejně velkých masových kuliček a každou zmáčkněte dlaní do tvaru vyšší placičky. Zakryjte je fólií a dejte do lednice.
  2. Zatímco masové bochánky odpočívají, připravte si salsu. Z nastrouhané okurky vymačkejte přebytečnou vodu, smíchejte ji se zbytkem ingrediencí a uložte do lednice.
  3. Připravte gril na přímé grilování při středním žáru. Masové bochánky potřete olivovým olejem a dejte na gril. Podle velikosti bochánků grilujte 3–4 minuty z každé strany.
  4. Jakmile jsou hotové, přendejte je na talíř a servírujte s okurkovou salsou.
Reklama

Šéf na grilu IIŠéf na grilu II.

V pokračování úspěšné knihy Šéf na grilu vám Zdeněk Pohlreich poradí více než 90 tipů na skvělé steaky, hamburgery, zeleninové saláty, ryby, dezerty, ale i koktejly.

Poradí vám, jak připravit perfektní menu na vaši zahradní párty, na které budete „šéfem“ právě vy!

 

 

 

 

 

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama