Na salsu
- okurka 300 g
- kopr 2 snítky
- paprička jalapeño 1 špetka
- mořská sůl 1 špetka
- pepř 1 špetka
Na bochánky
- sójová omáčka 15 ml
- česnek 2 stroužky
- chilli 1 špetka
- mořská sůl 1 špetka
- černý pepř 1 špetka
Postup přípravy
Pusťte se do toho: 1. V míse smíchejte všechny ingredience na krůtí bochánky. Vytvarujte 6-8 stejně velkých masových kuliček a každou zmáčkněte dlaní do tvaru vyšší placičky. Zakryjte je fólií a dejte do lednice.2. Zatímco masové bochánky odpočívají, připravte si salsu. Z nastrouhané okurky vymačkejte přebytečnou vodu, smíchejte ji se zbytkem ingrediencí a uložte do lednice.3. Připravte gril na přímé grilování. Masové bochánky potřete olivovým olejem a dejte na gril. Podle velikosti bochánků grilujte 3-4 minuty z každé strany.4. Jakmile jsou hotové, přendejte je na talíř a servírujte s okurkovou salsou.