Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák

10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák

10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít
10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák

10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák Zdroj: Thinkstock

Vánoční svátky jsou náročné na čas i peníze. S mrazákem můžete lépe plánovat, být v předstihu a ještě ušetřit. Vytvoří zásoby, zachrání zbytky, nasytí nečekanou návštěvu.

Seznam.cz banner

Přečtěte si, co všechno a jak můžete právě teď zmrazit, aby vám svátky šly lépe od ruky.

Ryby, krevety, mušle

S blížícím se Štědrým dnem je čím dál těžší sehnat kapří jikry a mlíčí na polévku. Můžete je koupit už teď a dát pěkně k ledu! Pro čerstvé ryby obecně platí, že pokud je nespotřebujete do druhého dne od koupě, je nejlepší je zmrazit. Každý další den strávený v ledničce ztrácí rybí maso na chuti, vůni i textuře, i když je zdravotně nezávadné.

Na jak dlouho: max. 2–4 měsíce. Kratší doba platí pro vařené krevety a mušle.

Postup: Ryby zmrazte buď filetované nebo v celku, můžete je vykuchat hned nebo až po rozmrazení. Každou porci (filet nebo celou rybu) zabalte zvlášť, nejlépe do dvojitého sáčku, aby nenačichly ostatní potraviny v mrazáku. Stejně tak krevety, které můžete zmrazit buď v celku nebo vyloupané. Pokud již byly mražené a nestihli jste je spotřebovat, krátce je povařte,vyloupejte a zmrazte. Totéž platí i pro mušle.

Jak rozmrazit: Přes noc v ledničce. Nebo dát sáček se zmrzlým obsahem pod proud příjemně studené vody.

Tipy, jak nejlépe zpracovat maso
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Tipy, jak nejlépe zpracovat maso

Syrové maso

Na jak dlouho: 6–10 měsíců, záleží na druhu masa. Méně tučná (hovězí, drůbeží, telecí) déle, vepřové kratší dobu.

Postup: Jednotlivé porce zabalte do potravinové fólie a vložte do sáčku. Nezapomeňte na přesné označení.

Jak rozmrazit: Přes noc v lednici.

Masné výrobky (párky, slanina, klobásy, jitrnice, karbanátky)

Na jak dlouho: max. 3 měsíce

Postup: Hotové výrobky jednoduše zmrazte v původních obalech. Domácí naporcujte, zabalte do potravinové fólie a dejte do sáčku.

Jak rozmrazit: Přes noc v lednici. Párky můžete dát do hrnce s vodou a přivést k varu, slaninu ještě polozmrzlou nakrájet na plátky a použít obvyklým způsobem.

Vaječné bílky

Je mnoho způsobů, jak využít bílky, které vám zbyly po pečení cukroví nebo výrobě vaječného likéru, ale co když na to nemáte zrovna čas?

Na jak dlouho: max. 6 měsíců

Postup: Bílky dejte do prostorného plastového sáčku, dobře uzavřete (například gumičkou)a uložte naplocho do mrazáku (zaberou méně místa). Nezapomeňte každý sáček označit počtem bílků.

Jak rozmrazit: Při pokojové teplotě

Zavařujeme zeleninu: Osvědčené tipy, jak na okurky, rajčata a papriku
Zahrada

Zavařujeme zeleninu: Osvědčené tipy, jak na okurky, rajčata a papriku

Listové, máslové i kynuté těsto

Těsto si připravíte už dnes, péct můžete kdykoliv!

Na jak dlouho: max. 2 měsíce

Postup: Z těsta vytvořte tlustou placku, omotejte potravinovou fólií a dejte do sáčku. Nezapomeňte si sáček označit, po zmrazení vypadají všechna těsta stejně ☺

Jak rozmrazit: Přes noc v ledničce.

Pečivo, kynuté knedlíky

Pro lenivé ráno i nečekané hosty se hodí čerstvé pečivo. Hotový knedlík oceníte ve chvíli, kdy budete zápasit s husou, zelím a prostíráním sváteční tabule.

Na jak dlouho: 1 měsíc (Pečivo lze zmrazit až na dobu 6 měsíců, ale čím kratší dobu v mrazáku je, tím chutná lépe.)

Postup: Pečivo i knedlíky dejte do velkého sáčku, buď v celku nebo nakrájené na menší kusy (porce).

Jak rozmrazit: Rozmrazujte při pokojové teplotě. Bochník chleba rozmrzne za pár hodin, bageta za hodinu, rohlíku stačí 15 minut. Zmrzlé pečivo můžete také dát na pár minut do horké trouby (250 °C), bude (skoro) jako čerstvě upečené. Krájený knedlík před ohřátím na páře rozmrazovat nemusíte.

Dušené maso, zelenina a polévky

Na jak dlouho: 3 měsíce

Postup: Jídlo dejte do dobře těsnící plastové nádoby. Pokud mrazíte jídlo do zásoby, vařte je o trochu kratší dobu a méně solte. Smetanu a čerstvé bylinky přidejte až při finální úpravě po rozmrazení.

Jak rozmrazit: Přes noc v ledničce. Nádobu s jídlem můžete také vložit do větší nádoby s vlažnou vodou. Jakmile je hodně studená, vyměňte ji opět za vlažnou a takto postupujte dál až do rozmrazení jídla. Mražené jídlo by mělo před podáváním projít varem.

Čerstvé bylinky

Na jak dlouho: max. 2 měsíce

Postup: Omyté a osušené bylinky nasekejte na drobno a dejte do formiček na led. Zalijte trochou vody a dejte zmrazit. Bylinky na pevných stoncích (rozmarýn, petrželka, bobkový list, tymián, šalvěj, celerová nať) se dají zmrazit i v celku. Nebo si můžete vytvořit „bouquet garni“. Oblíbenou kombinaci bylinek svažte provázkem, kytičky dejte na tácek vyložený pečicím papírem a nechte zmrznout, pak je opatrně naskládejte do plastového sáčku.

Jak rozmrazit: Z mrazáku rovnou do přípravovaného pokrmu!


Mléko (pouze odtučněné nebo polotučné)

Čerstvého mléka sice většinou máme tak akorát a trvanlivé se nekazí, ale co když se vám ho sejde moc nebo potřebujete narychlo odjet?

Na jak dlouho: max. 3 měsíce

Postup: Mléko mrazte v plastové láhvi, ale neměla by být úplně plná – mléko mrazením zvětšuje objem.

Jak rozmrazit: Láhev s mlékem dejte přes noc rozmrznout do ledničky.

7 chytrých způsobů, jak využít zásobníky na led
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

7 chytrých způsobů, jak využít zásobníky na led

Něco navíc ...

Zmrazit se dá také smetana, ale je třeba počítat s tím, že bude hrudkovatá. Šlehačku z ní už sice nevyšleháte, ale na dochucení polévek nebo omáček poslouží dobře.

Sýry se obecně mrazit nedoporučuje, protože zvlhnou a změní se jejich struktura. Hodí se však dobře na tepelnou úpravu (zapékání a smažení). Proto je mrazte strouhané nebo nakrájené na silnější plátky.

Bramborám mráz také nesvědčí, vodnatí. Můžete však bez větší újmy zmrazit bramborovou kaši, bramborové těsto (bramborové knedlíky syrové i vařené, noky syrové i vařené) a pečené bramboráky.

Šunka mrazem také vodnatí, takže na sendviči se nepochutnáte, ale s vejci, v šunkoflekách nebo quichi ji můžete bez obav použít.

Autor: Ester Brožová

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Sdílejte článek
Štítky bylinky maso Vánoce polévka mléko mušle tipy mrazák triky slanina lednička těsto knedlík mražené potraviny

Návrhy pro vás

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Sladké

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu Těstoviny

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče Maso

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři


Přečtěte si také

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Prostřeno!
Prostřeno: Zapečený lilek se sýrem

Prostřeno: Zapečený lilek se sýrem

Prostřeno!
Prostřeno: Cuketová polévka s kari podle Tomáše

Prostřeno: Cuketová polévka s kari podle Tomáše

Prostřeno!
Prostřeno: Kuře na zázvoru se slaninou a rýží

Prostřeno: Kuře na zázvoru se slaninou a rýží

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake do skleničky podle Tomáše

Prostřeno: Cheesecake do skleničky podle Tomáše

Těstoviny
Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Soutěžící
Tomáš Klofáč vaří podle toho, co najde v ledničce

Tomáš Klofáč vaří podle toho, co najde v ledničce

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Okamura: ANO nechce, aby lidi rozhodovali sami. Maláčová schvalovala zvěrstva EU Sledujte speciální díl 360°: Je Green Deal cestou k prosperitě, nebo znamená záhubu průmyslu? Africká anomálie míří do Česka. Podle meteorologů dorazí vedra po „vzdušné dálnici“ ze Sahary

prima-zeny

Petra Švancaru si diváci zamilovali. V seriálu ho čeká nová životní etapa Jednou si lehnu a už nevstanu, říká Sedláčková, čím ji inspirovala Jiřina Bohdalová Rty jako spacák? Jakub Prachař rozesmál publikum historkami o Janu Maléřovi

prima-zoom

Z čeho je Pumpkin Spice Latte? Víc než 1000 vraků lodí v poušti? Odhalte záhadu smrtícího Pobřeží koster Největší savec, který kdy chodil po Zemi, byl velký jako šest slonů. Podívejte se, jak vypadal

prima-fresh

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

prima-cool

O čem bude Ledové království 3? První fotky z nejočekávanější hororové komedie roku. Jacka Blacka čeká zábavný teror v džungli Kdo si zahraje Kratose v seriálu God of War? Mezi 10 kandidáty jsou i Superman a Aquaman

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Kde našel Robert Redford svůj vysněný domov? Herec si zamiloval Utah Kočky se naučily mňoukat tak, aby to připomínalo dětský pláč Vzácné bledule: Jaké druhy u nás rostou a jak je pěstovat na zahradě?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.