Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák

10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák

10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít
10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák

10 důvodů, proč si před Vánoci koupit větší mrazák Zdroj: Thinkstock

Vánoční svátky jsou náročné na čas i peníze. S mrazákem můžete lépe plánovat, být v předstihu a ještě ušetřit. Vytvoří zásoby, zachrání zbytky, nasytí nečekanou návštěvu.

Seznam.cz banner

Přečtěte si, co všechno a jak můžete právě teď zmrazit, aby vám svátky šly lépe od ruky.

Ryby, krevety, mušle

S blížícím se Štědrým dnem je čím dál těžší sehnat kapří jikry a mlíčí na polévku. Můžete je koupit už teď a dát pěkně k ledu! Pro čerstvé ryby obecně platí, že pokud je nespotřebujete do druhého dne od koupě, je nejlepší je zmrazit. Každý další den strávený v ledničce ztrácí rybí maso na chuti, vůni i textuře, i když je zdravotně nezávadné.

Na jak dlouho: max. 2–4 měsíce. Kratší doba platí pro vařené krevety a mušle.

Postup: Ryby zmrazte buď filetované nebo v celku, můžete je vykuchat hned nebo až po rozmrazení. Každou porci (filet nebo celou rybu) zabalte zvlášť, nejlépe do dvojitého sáčku, aby nenačichly ostatní potraviny v mrazáku. Stejně tak krevety, které můžete zmrazit buď v celku nebo vyloupané. Pokud již byly mražené a nestihli jste je spotřebovat, krátce je povařte,vyloupejte a zmrazte. Totéž platí i pro mušle.

Jak rozmrazit: Přes noc v ledničce. Nebo dát sáček se zmrzlým obsahem pod proud příjemně studené vody.

Tipy, jak nejlépe zpracovat maso
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Tipy, jak nejlépe zpracovat maso

Syrové maso

Na jak dlouho: 6–10 měsíců, záleží na druhu masa. Méně tučná (hovězí, drůbeží, telecí) déle, vepřové kratší dobu.

Postup: Jednotlivé porce zabalte do potravinové fólie a vložte do sáčku. Nezapomeňte na přesné označení.

Jak rozmrazit: Přes noc v lednici.

Masné výrobky (párky, slanina, klobásy, jitrnice, karbanátky)

Na jak dlouho: max. 3 měsíce

Postup: Hotové výrobky jednoduše zmrazte v původních obalech. Domácí naporcujte, zabalte do potravinové fólie a dejte do sáčku.

Jak rozmrazit: Přes noc v lednici. Párky můžete dát do hrnce s vodou a přivést k varu, slaninu ještě polozmrzlou nakrájet na plátky a použít obvyklým způsobem.

Vaječné bílky

Je mnoho způsobů, jak využít bílky, které vám zbyly po pečení cukroví nebo výrobě vaječného likéru, ale co když na to nemáte zrovna čas?

Na jak dlouho: max. 6 měsíců

Postup: Bílky dejte do prostorného plastového sáčku, dobře uzavřete (například gumičkou)a uložte naplocho do mrazáku (zaberou méně místa). Nezapomeňte každý sáček označit počtem bílků.

Jak rozmrazit: Při pokojové teplotě

Zavařujeme zeleninu: Osvědčené tipy, jak na okurky, rajčata a papriku
Zahrada

Zavařujeme zeleninu: Osvědčené tipy, jak na okurky, rajčata a papriku

Listové, máslové i kynuté těsto

Těsto si připravíte už dnes, péct můžete kdykoliv!

Na jak dlouho: max. 2 měsíce

Postup: Z těsta vytvořte tlustou placku, omotejte potravinovou fólií a dejte do sáčku. Nezapomeňte si sáček označit, po zmrazení vypadají všechna těsta stejně ☺

Jak rozmrazit: Přes noc v ledničce.

Pečivo, kynuté knedlíky

Pro lenivé ráno i nečekané hosty se hodí čerstvé pečivo. Hotový knedlík oceníte ve chvíli, kdy budete zápasit s husou, zelím a prostíráním sváteční tabule.

Na jak dlouho: 1 měsíc (Pečivo lze zmrazit až na dobu 6 měsíců, ale čím kratší dobu v mrazáku je, tím chutná lépe.)

Postup: Pečivo i knedlíky dejte do velkého sáčku, buď v celku nebo nakrájené na menší kusy (porce).

Jak rozmrazit: Rozmrazujte při pokojové teplotě. Bochník chleba rozmrzne za pár hodin, bageta za hodinu, rohlíku stačí 15 minut. Zmrzlé pečivo můžete také dát na pár minut do horké trouby (250 °C), bude (skoro) jako čerstvě upečené. Krájený knedlík před ohřátím na páře rozmrazovat nemusíte.

Dušené maso, zelenina a polévky

Na jak dlouho: 3 měsíce

Postup: Jídlo dejte do dobře těsnící plastové nádoby. Pokud mrazíte jídlo do zásoby, vařte je o trochu kratší dobu a méně solte. Smetanu a čerstvé bylinky přidejte až při finální úpravě po rozmrazení.

Jak rozmrazit: Přes noc v ledničce. Nádobu s jídlem můžete také vložit do větší nádoby s vlažnou vodou. Jakmile je hodně studená, vyměňte ji opět za vlažnou a takto postupujte dál až do rozmrazení jídla. Mražené jídlo by mělo před podáváním projít varem.

Čerstvé bylinky

Na jak dlouho: max. 2 měsíce

Postup: Omyté a osušené bylinky nasekejte na drobno a dejte do formiček na led. Zalijte trochou vody a dejte zmrazit. Bylinky na pevných stoncích (rozmarýn, petrželka, bobkový list, tymián, šalvěj, celerová nať) se dají zmrazit i v celku. Nebo si můžete vytvořit „bouquet garni“. Oblíbenou kombinaci bylinek svažte provázkem, kytičky dejte na tácek vyložený pečicím papírem a nechte zmrznout, pak je opatrně naskládejte do plastového sáčku.

Jak rozmrazit: Z mrazáku rovnou do přípravovaného pokrmu!


Mléko (pouze odtučněné nebo polotučné)

Čerstvého mléka sice většinou máme tak akorát a trvanlivé se nekazí, ale co když se vám ho sejde moc nebo potřebujete narychlo odjet?

Na jak dlouho: max. 3 měsíce

Postup: Mléko mrazte v plastové láhvi, ale neměla by být úplně plná – mléko mrazením zvětšuje objem.

Jak rozmrazit: Láhev s mlékem dejte přes noc rozmrznout do ledničky.

7 chytrých způsobů, jak využít zásobníky na led
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

7 chytrých způsobů, jak využít zásobníky na led

Něco navíc ...

Zmrazit se dá také smetana, ale je třeba počítat s tím, že bude hrudkovatá. Šlehačku z ní už sice nevyšleháte, ale na dochucení polévek nebo omáček poslouží dobře.

Sýry se obecně mrazit nedoporučuje, protože zvlhnou a změní se jejich struktura. Hodí se však dobře na tepelnou úpravu (zapékání a smažení). Proto je mrazte strouhané nebo nakrájené na silnější plátky.

Bramborám mráz také nesvědčí, vodnatí. Můžete však bez větší újmy zmrazit bramborovou kaši, bramborové těsto (bramborové knedlíky syrové i vařené, noky syrové i vařené) a pečené bramboráky.

Šunka mrazem také vodnatí, takže na sendviči se nepochutnáte, ale s vejci, v šunkoflekách nebo quichi ji můžete bez obav použít.

Autor: Ester Brožová

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Sdílejte článek
Štítky bylinky maso Vánoce polévka mléko mušle tipy mrazák triky slanina lednička těsto knedlík mražené potraviny

Návrhy pro vás

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou Sladké

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem Sladké

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule Sladké

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule


Přečtěte si také

Sladké
Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Maso
Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Články ze světa vaření
Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

Sladké
Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Sladké
Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem Sladké

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Maso
Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Česko čeká válka, je jen otázkou kdy, varuje ukrajinský starosta. Popsal i vyjednávání s Rusy Čeští poslanci jednali i s mrtvým sultánem, uvádí výkaz. Za rok prolétali po světě miliony Český lyžař vážně zranil ženu na rakouské sjezdovce. Srazil se s ní, když pomáhala dceři

prima-zeny

Libor Bouček o dodržování vánočních tradic: Replikujeme to, co dělali naši rodiče Dojatý Kotek na vánoční zázrak nečeká. Ten největší se nám asi už stal, říká o Hubískovi Vrahem z Polabí je Tereza. Dramatické chvíle na mostě byly plné strachu i slz

prima-zoom

Proč kočky a psi jedí trávu? Jaké mimozemšťany máme šanci potkat? Depresivní hypotéza zní jako zápletka sci-fi filmu Sledujte o víkendu Zimní šestiúhelník a kometu. Krásu předvánoční oblohy nenaruší svit Měsíce

prima-fresh

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

prima-cool

První trailer nového Sherlocka Holmese Mluvící ovce vyšetřují vraždu Hugha Jackmana. Trailer nové šílené komedie nemá chybu Tom Cruise řádí v traileru nové katastrofické komedie od špičkového režiséra

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Mahulena Bočanová je milovnicí Vánoc: Zdobím všechno, některé dekorace mám celoročně Proč u nás nosí dárky Ježíšek? Co pod vánoční stromek nepatří? Autobus jako dům snů. Žena si splnila dětský sen a žije v pojízdné knihovně

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.