Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Dip z pečeného česneku a Bloody Mary dip s krájenou zeleninou

do 30 minut
Dip z pečeného česneku a Bloody Mary dip
Dip z pečeného česneku a Bloody Mary dip Autor: Hermína / Prima
V třetím díle nové kuchařské show nám Karolína, domácí kuchařka ukázala recepty na dva výtečné dipy. Vděčná chuťovka, která se podává se syrovou zeleninou k namáčení, je zdravou lahůdkou, po které se na každém večírku okamžitě zapráší :)
Reklama

Sledujte novou kulinární show Karolína, domácí kuchařka, každou sobotu v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Bloody Mary dip: Cibuli nasekejte najemno a opečte na olivovém oleji na pánvi dozlatova.
  2. Smíchejte všechny přísady, vmíchejte do nich opečenou cibulku, ochutnejte, a dochuťte tak, aby vám dip připadal pěkně ostrý. Dejte vychladit.
  3. Celé stroužky česneku opečte v kastrůlku v oleji na velmi mírném plameni, dokud nebudou dostatečně měkké.
  4. Zchlaďte a rozmixujte v hladkou hmotu. Smíchejte se zakysanou smetanou, pažitkou a dochuťte solí a pepřem.
  5. Zeleninu omyjte a nakrájejte na podlouhlé špalíčky. Naaranžujte ji na velký talíř nebo dejte do skleniček jako tyčinky. Podávejte s vychlazenými dipy k namáčení.
Reklama

Dip z pečeného česneku a Bloody Mary dip  Foto: Hermína / Prima

Dip z pečeného česneku a Bloody Mary dip , Foto: Hermína / Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama