![Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem](https://cdn.administrace.tv/2022/08/07/mini_169/f4f707a785462824c2aa47005a9a2500.jpg)
![Překvapivé recepty s bublinkami aneb Jak využít při vaření prosecco, šampaňské nebo cider](https://cdn.administrace.tv/2022/08/06/medium_169/2887df320af23b8474af66d4449a9643.jpg)
Překvapivé recepty s bublinkami aneb Jak využít při vaření prosecco, šampaňské nebo cider Zdroj: isifa.com
Nechceme vás přesvědčovat, že prosecco, šampaňské nebo cider patří spíše na talíře než do sklaničky :) Ale jako se podlévá maso vínem a zároveň se k tomu popíjí, stejně to jde i s "bublinkami"! A výsledek může být překvapivě lahodný...
Zkuste například oblíbenou zmrzlinu či sorbet servírovat zalitou trochou vychlazeného prosecca. Cider je zase výborný na podlévání masových pečínek, zvlášť když k tučnému masu přidáváte i jablka.
A kuře pečené se šampaňským je zkrátka lahůdka, kterou zaručeně ohromíte své hosty.