Najděte si recept
Na co máte chuť?

Osvěžující sorbet z kaki ovoce
Jenom tři suroviny, a přesto tolik chuti! Lahodný kaki sorbet bude chutnat malým strávníkům, ale s trochou prosecca oživí brunch nebo večeři dospělým.
do 10 minut
Suroviny
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Kaki a pomeranč vložte do mixéru, přidejte trochu vody, javorový sirup a rozmixujte zcela dohladka.
- Směs dejte do zmrzlinovače a nechte ji lehce ztuhnout. Pokud nemáte zmrzlinovač, vložte směs v misce do mrazáku a každou hodinu ji promíchejte od stěn, aby zůstala hezky nadýchaná.
- Servírujte ozdobené čerstvým kaki a limetkou. Celý sorbet můžete také zalít proseccem a vytvořit tak úžasnou záležitost na párty.