Kaki sorbet
Zdroj: www.nejkaki.cz
Kaki sorbet
Zdroj:
www.nejkaki.cz
Jenom tři suroviny, a přesto tolik chuti! Lahodný kaki sorbet bude chutnat malým strávníkům, ale s trochou prosecca oživí brunch nebo večeři dospělým.
Postup přípravy
-
Kaki a pomeranč vložte do mixéru, přidejte trochu vody, javorový sirup a rozmixujte zcela dohladka.
-
Směs dejte do zmrzlinovače a nechte ji lehce ztuhnout. Pokud nemáte zmrzlinovač, vložte směs v misce do mrazáku a každou hodinu ji promíchejte od stěn, aby zůstala hezky nadýchaná.
-
Servírujte ozdobené čerstvým kaki a limetkou. Celý sorbet můžete také zalít proseccem a vytvořit tak úžasnou záležitost na párty.
Kaki sorbet 2
Zdroj: www.nejkaki.cz
Kaki sorbet 2
Zdroj:
www.nejkaki.cz