zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Treska na cideru se slávkami
Spouštím video za 5s.
Sledujete: Treska na cideru se slávkami

Treska na cideru se slávkami

Hodnoceno: 0x
Připravte si doma hostinu jako od moře. Kus dobré čerstvé ryby doplňte mušlemi a vše štědře podlijte jablečným ciderem, který jídlu dodá výtečnou chuť!
do 30 minut
5 porcí

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

reklama

Postup

  1. V pánvi rozehřejte olej a máslo. Papriku i pórek nakrájejte na nudličky, šalotky přepulte, česnek nasekejte na plátky. V pánvi začněte restovat papriku, po 2 minutách přihoďte pórek a šalotky, po dalších 2 minutách taky česnek. Jídlo osolte a opepřete.
  2. Přihoďte slávky, přilijte cider a pánev zaklopte. Počkejte, až se slávky otevřou.
  3. Tresku osolte, opepřete, zatáhněte na pánvi a položte na zeleninu. Vše povařte ještě asi 4 minuty nebo dokud treska nebude hotová. Dávejte pozor, ať tresku nevysušíte. Nakonec přidejte nasekanou petrželku a citronovou šťávu dle chuti. Podávejte s čerstvou bagetou.

reklama

Sledujte celou epizodu