Vietnamské závitky s červenou řepou

Doba přípravy:
Vietnamské závitky s červenou řepou Foto:
Vietnamské závitky s červenou řepou
Foto: Kitchen and the City

Skvělé lehké pohoštění v sobě skrývá pouze zeleninu a šťavnaté mango. Důležitá je omáčka k namáčení, která dodá výraznou chuť - poměry si vylaďte podle vlastní chuti.

Suroviny
rýžový papír
rýžové nudle
mrkev
salátová okurka
uvařená červená řepa
Omáčka:
mangový džus
rybí omáčka
šťáva z limetky
čerstvý koriandr
Postup
1

Nudle zalijte horkou vodou a nechte je změknout, poté slijte.

2

Zeleninu a mango nakrájejte na tenké proužky.

3

Rýžový papír protáhněte v teplé vodě, naplňte pokrájenou směsí a zabalte, pořádně utahujte a buďte opatrní, ať se vám papír neprotrhne.

4

Při podávání namáčejte v mangové omáčce, kterou jste vymíchali ze všech ingrediencí dohladka..

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč

Videa

reklama

reklama