Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou  Foto:
Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou
Foto: archiv Sedlčanský Hermelín

Spojení chutí hermelínu a kvalitní šunky od kosti je v grilovací sezoně možná již trochu klasika. Zkuste ji trochu ozvláštnit – stačí voňavá majoránka a uvidíte, jaká báječná kombinace vznikne!

Suroviny
Sedlčanský Hermelín na gril 4 ks (1 balení)
grilovací koření (součást balení)
šunka od kosti 100 g
vločky zauzených paprik 1 lžíce
čerstvá majoránka nebo oregano
extra panenský řepkový olej
Postup
1

Smíchejte olej s grilovacím kořením, zauzenými vločkami papriky a bylinkami.

2

Hermelíny podélně rozkrojte a naplňte plátky šunky, voňavou majoránkou, zauzenou paprikou a zakápněte připraveným extra panenským řepkovým olejem.

3

Obalte v alobalu a grilujte asi 8 minut. Podávejte s bylinkovým olejem.

Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou  Foto: Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou; foto: archiv Sedlčanský Hermelín

Videa

reklama

reklama