Grilované jahody s krémem z kozího sýra

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Grilované jahody s krémem z kozího sýra  Foto:
Grilované jahody s krémem z kozího sýra
Foto: Rozpal to šéfe!

Na grilu se kromě masa a ryb dají připravovat i přílohy a dokonce i dezerty. Jeden velmi lahodný a přitom zázračně jednoduchý připravil Zdeněk Pohlreich v nové kulinární show Rozpal to, šéfe! Vyzkoušejte jeho dokonalé jahodové špízky s kozím sýrem, budete nadšeni :)

Při přípravě postupujte podle videoreceptu:

Suroviny
čerstvé jahody 500 g
jahodová marmeláda 50 g
čerstvý kozí sýr 200 g
citronová šťáva a kůra
třtinový cukr 3 lžíce
kousek másla
Postup
1

V míse jemně našleháme smetanu s třtinovým cukrem, citronovou kůrou a kozím sýrem. Zakápneme citronovou šťávou.

2

Jahody napícháme na špejle a dáme grilovat s kouskem másla. Jahodovou marmeládu prohřejeme a potřeme jí ugrilované jahody. Servírujeme s krémem.

Grilované jahody s krémem z kozího sýra  Foto: Marek Dienstl

Grilované jahody s krémem z kozího sýra  Foto: Marek Dienstl

Grilované jahody s krémem z kozího sýra. Foto: Marek Dienstl

 

 

Videa

reklama

reklama