Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Hrdina kuchyně: Kozí sýr

Kozí sýry nejsou kvůli svému typickému aroma pro každého, ale pokud máte čerstvé i zralé sýry z kozího mléka rádi, máme pro vás 4 parádní nové recepty, které připravil Martin Škoda s Maruškou Doležalovou.

Seznam.cz banner

Koza nespásá louku jako sekačka nebo jako její kolegyně ovce. Vybírá si, například by nikdy nesežrala pokálenou trávu. Jde po tom nejlepším a nejvýživnějším a to se pak také odráží na kvalitě jejího mléka. Takže díky tomu je tak zdravé. Kozu dříve mívali na dvorku ti, co se nezmohli na krávu, větší kráva měla i větší vemeno a to hlásalo do vsi, že jeho majitel má naditější šrajtofli než chudák s kozou. Koza prostě bývala svým způsobem symbolem chudoby. Později, kdy jsme si byli všichni rovni, měla koza zase smůlu: nedojila tolik, jako kráva a navíc byla mlsná. Zatímco kráva vydržela odevzdaně stát na značce celý boží den, snědla, co jí bylo předloženo a dojila jako údernice, koza se domáhala pohybu a v jídle byla vybíravá. Inu ďábel rohatý, nepřizpůsobivý. Rehabilitace se u nás koza dočkala až v devadesátých letech minulého století, kdy si začali někteří odvážlivci pořizovat první stáda koz a zakládat ekochovy. Dnes už u nás kozí farmy můžeme počítat na desítky. Koza zůstala věrná malochovům, velké zvířecí fabriky by totiž nebyly schopny uspokojit její chutě.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu v 18.10 na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s kozím sýrem, které připravil Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Hamburger s kozím sýrem a karamelizovanou cibulkou

Hamburgery u nás v posledních letech zažily obrovský boom a staly se králi mezi grilovanými dobrotami. Pokud jste i vy tomuto fenoménu propadli, možná rádi zkoušíte něco nového… A právě kozí sýr dá hamburgeru výjimečnou chuť. Přesvědčte se sami!

6 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 60 MINUT

Na maso:

1,2 kg předního hovězího (krk, nebo podplečí)

1 lžíce soli

1 lžička mletého černého pepře

1 lžička cukru

2 lžíce rostlinného oleje

6 x 50 g tvrdého tučného kozího sýra

oříšek másla

Na karamelizovanou cibuli:

500 g cibule

4 lžíce rostlinného oleje

3 lžíce cukru

3 lžíce citronové šťávy

sůl, bílý mletý pepř

Na servírování:

6 bulek

oříšek másla

1 hrst rukoly

2 rajčata

4 lžíce majonézy

1 lžíce dijonské hořcice

1 malá lžička medu

1. Maso rozkrájejte – libovější kusy semelte v mlýnku pouze jednou. Prorostlejší část, která bude tvořená hlavně tukem, nechte mlýnkem projet klidně 2 až 3 x. Díky tomu bude burger šťavnatý, ale zároveň si udrží dobrou strukturu.

2. Namleté maso ochuťte solí, pepřem a špetkou cukru. Pořádně promíchejte a nechte 20 minut odpočinout. Než se pustíte do přípravy placek, zkuste upéct malý kousek směsi, ať otestujete, jestli je maso dobře ochucené.

3. Pánev nebo gril rozehřejte na vyšší teplotu. Z masa vytvarujte šest zhruba 1,5 cm vysokých placek a maso mírně potřete olejem. Placky opečte z obou stran na pánvi, měly by stačit 3 minuty z každé strany. Maso zbytečně často neotáčejte. Poté placky potřete máslem, hezky to vylepší chuť, dejte na ně plátek sýra a přesuňte je do trouby vyhřáté na 200 °C (nebo zaklopte pánev hlubokou pokličkou) a nechte chvíli dojít.

4. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké půlměsíčky. V pánvi nebo hrnci rozpalte olej, přihoďte cibuli a naplno smažte asi 4 minuty. Poté přisypte cukr, teplotu snižte téměř na minimum a cibuli za občasného míchání duste asi 30 minut, nebo dokud nebude mít barvu jako karamel a nezbaví se přebytečné vody. Nakonec dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou.

5. Bulky rozpulte, opečte, a poté je potřete máslem. Majonézu smíchejte s hořčicí a medem. Spodní část bulek potřete majonézovým dipem, přidejte trochu rukoly, plátky rajčat a masové placky se sýrem. Horní část bulek potřete cibulkou. Burgery zaklopte a propíchněte špejlí.

Cheesecake z kozího sýra s třešněmi a rozmarýnem

Oblíbený dezert se tradičně připravuje z čerstvého sýra z kravského mléka. Ale pokud chcete ochutnat něco nového, zkuste kombinaci tvarohu, kozího sýra a voňavých třešní.

1 DORT / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na korpus:

150 g kakaových sušenek

50 g másla + na vymazání formy

Na náplň:

250 g čerstvého kozího sýra

250 g tvarohu

100 g cukru krupice

2 vejce

50 g zakysané smetany

citronová kůra

Na omáčku:

1 hrst třešní

3 lžíce třtinového cukru

1 snítka rozmarýnu

1. Formu o průměru 20 cm lehce vymažte máslem, dno i stěny vyložte pečicím papírem. Sušenky rozmixujte v robotu spolu s pokrájeným studeným máslem a napěchujte na dno formy.

2. Cukr v robotu promíchejte se sýrem a tvarohem. Přidejte vejce, zakysanou smetanu a citronovou kůru.

3. Troubu vyhřejte na 150 °C a dejte do ní misku s vodou, aby cheesecake nepopraskal. Koláč pečte 50 minut.

4. Třešně vypeckujte a svařte s cukrem a rozmarýnem na konzistenci husté omáčky. Odstraňte rozmarýn a nechte vychladnout.

5. Cheesecake nechte vychladnout, vyndejte z formy a polijte třešňovou omáčkou.

Salát s červenou řepou a zapečeným kozím sýrem

Pokud si rádi dáváte k večeři saláty, je potřeba kromě zeleniny přidat i něco navíc, aby vás jídlo dostatečně zasytilo. Zapečený kozí sýr a vlašské ořechy dodají dostatek bílkovin a zdravých tuků. A navíc si vážně moc pochutnáte!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na salát:

3 červené řepy

2 hrsti rukoly

2 hrsti polníčku

500 g kozího sýra s bílou plísní

1 hrst vlašský ořechů

1 hrst cherry rajčat (klidně více barev)

1 velká bílá bageta

3 lžíce másla

Na dresink:

6 lžic rostlinného oleje

2 lžíce bílého vinného octa

1 lžíce medu

1 lžíce dijonské hořčice

sůl, bílý pepř

1. Troubu rozehřejte asi na 180 °C, řepu zabalte do alobalu a pečte asi hodinu. Počkejte, až řepa vychladne a teprve poté ji oloupejte.

2. Bagetu nakrájejte na kostičky a opečte je na sucho na pánvi. Jakmile začnou kostičky chytat barvu, promíchejte je s máslem, udrží se více křupavé.

3. Ingredience na dresink dejte do zavařovací sklenice a důkladně protřepejte.

4. V míse promíchejte přepůlená rajčata s rukolou, polníčkem a dresinkem. Ochutnejte a podle potřeby dochuťte. Přidejte na půlměsíčky nakrájenou červenou řepu, kostičky opečené bagety a ořechy. Salát rozdělte na talíře.

5. Sýr pokrájejte na plátky a krátce zapečte pod grilem, povrch by měl lehce zezlátnout. Opečený sýr pak nandejte na jednotlivé porce salátu.

Meruňkové čatný

Sýry a ovoce tvoří perfektní chuťovou kombinaci. A pokud přidáte k ovoci i pikantní akcent, bude výsledek o to lepší. Výtečné čatný z medově sladkých meruněk se zázvorem a chilli chutná skvěle a s kozím sýrem ještě lépe!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

1 kg meruněk

3 velké cibule

1 lžíce oleje

3 cm čerstvého zázvoru

1 lžička chilli

1 stroužek česneku

1 hrst rozinek

2 lžíce jablečného octa

3 lžíce třtinového cukru

čerstvý kozí sýr a chléb k podávání

1. Meruňky vypeckujte a pokrájejte na kousky. Cibuli oloupejte a pokrájejte na drobno.

2. Cibuli zpěňte na troše oleje, přidejte meruňky a pomalu je duste. Přidejte nastrouhaný zázvor, chilli, utřený česnek, rozinky, ocet a cukr. Pomalu duste a průběžně míchejte, dokud se tekutina neodpaří a čatný nezačne houstnout. Ještě teplé plňte do sklenic.

3. Podávejte s čerstvým kozím sýrem a kvalitním chlebem.

Připravila: Klára Michalová, Foto: Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky kuchyně cibule Hrdina kuchyně kozí sýr maso cukr sůl koza recept máslo pepř cheesecake Marie Doležalová kozí sýr Martin Škoda recepty s kozím sýrem

Návrhy pro vás

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Ovoce

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku Maso

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku Vegetariánské

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem


Přečtěte si také

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Prostřeno!
Prostřeno: Sladká čoko tečka Jirky Basty

Prostřeno: Sladká čoko tečka Jirky Basty

Prostřeno!
Prostřeno: Zapečená krkovička s cibulí a speciální marinádou, rýže, kimchi

Prostřeno: Zapečená krkovička s cibulí a speciální marinádou, rýže, kimchi

Prostřeno!
Prostřeno: Uzená česnečka s vejcem a sýrem podle Jiřího Basty

Prostřeno: Uzená česnečka s vejcem a sýrem podle Jiřího Basty

Prostřeno!
Prostřeno: Kokotštejnský létající talíř

Prostřeno: Kokotštejnský létající talíř

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Maso
Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku Sladké

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku

Maso
Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi Recepty

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi

Předkrmy a chuťovky
Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova Recepty

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc Omáčky

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Maso
Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Recepty
Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina Přílohy

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

PŘEHLEDNĚ: Kolik zaplatí česká domácnost za emisní povolenky? Ekonomové straší, míní expert Řehka: Rusové jsou k smíchu, nejsou velcí stratégové. Můžeme použít cílené údery, potopit loď Na Česko se ženou od hranic bouřky. Podívejte se, kde hrozí přívalové deště, vítr a kroupy

prima-zeny

Syn Miroslava Etzlera nastupuje do první třídy a už má dvě holky. Hercem být nechce Peter Pecha jako český Kevin Costner. V Kamarádech se objevuje jako tajemný bodyguard Táňa Bystroňová odhalila trik na fotbalisty. Petr Švancara by se nechal chytit

prima-zoom

VIDEO: Finální test nejvyššího mostu světa Pes zavřený v autě je vždy v ohrožení života. Odbornice popsala, jak poznáte blížící se konec Proč havarovala supermoderní F-35? Detaily pádu odhalují, jak se s poruchou bojovalo dlouhých 50 minut

prima-fresh

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

prima-cool

VIDEO: Trailer herního Jamese Bonda Extrémní hororová divočina. Pokračování 28 let poté má první trailer, ve filmu bude i Cillian Murphy Nejvíc vzrušující trailer roku: Margot Robbie a hezoun z Euforie vás nažhaví v nové verzi romantické klasiky

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Královský život za dostupnou cenu: Skotský hrad je na prodej za 750 tisíc liber 9 nečekaných způsobů, jak využít okurku v domácnosti Kdoule: Jak pěstovat kdouloň a ovoce zpracovat na lahodný kdoulový sýr

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.