Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Zmrzlina z avokáda a banánu s čokoládovo-pistáciovými oplatkami

4 porce
nad 2 hodiny
Zmrzlina z avokáda a banánu s čokoládovo-pistáciovými oplatkami
Zmrzlina z avokáda a banánu s čokoládovo-pistáciovými oplatkami Autor: profimedia.cz
Pokud máte rádi zmrzlinu, pak si ji rozhodně zkuste připravit i sami. Nad poctivou domácí zmrzlinu totiž není!
Reklama

Podívejte se na návodné video, jak jednoduše připravit avokádo na další vaření:

Reklama

Postup

  1. Do mixéru dejte avokádo, banán, med a citronovou šťávu a umixujte na hladkou kaši. Vmíchejte mléko a kondenzované mléko.
  2. Nalijte směs do zmrzlinového strojku a postupujte podle instrukcí, potom dejte směs do vzduchotěsné nádoby a nechte důkladně zmrznout. Nebo můžete mrazit ve vzduchotěsné nádobě 3 hodiny a každých 30 minut směs promíchat, abyste odstranili krystalky vody, až do úplného zamrznutí.
  3. Když je zmrzlina hotová, rozpusťte na pánvi čokoládu a do misky dejte mleté pistácie. Každou oplatku namočte v čokoládě a potom do oříšků. Nechte čokoládu ztuhnout a podávejte se zmrzlinou.
Reklama

Zmrzlina z avokáda a banánu s čolkoládovo-pistáciovými oplatkami Foto:

Zmrzlina z avokáda a banánu s čokoládovo-pistáciovými oplatkami, foto: Profimedia.cz

Uložit

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama