Pavel Sapík

VE VARU: Kedlubnové carpaccio s kančím pršutem a karamelizovanými jablky podle Pavla Sapíka

Moje hodnocení
5x

Luxusní předkrm nebo rychlá večeře? Šéfkuchař Pavel Sapík v 18. epizodě Ve varu ukázal divákům, jak z několika málo skvělých ingrediencí poskládat velmi originální pokrm, kterým oslníte hosty.

2 porce
20 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Očištěnou kedlubnu nakrájejte na velmi tenké plátky (ideálně na nářezáku nebo mandolíně) a pokapejte je dresinkem z javorového sirupu, octa, ořechového oleje, soli a pepře.
  2. Ve stejném dresinku namarinujte plátky jablek.
  3. Na talíř rozložte plátky kedlubny, navrch položte trhaný a ochucený salát, přidejte plátky kančího pršutu, ozdobte marinovanými jablky a nakonec posypte praženými lískovými oříšky.
  • PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
  • Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Pavel Sapík


Přečtěte si také

Recepty