Suroviny
- vývar 1 l
- kořenová zelenina 100 g
- máslo 20 g
- dětská krupička 40 g
- petrželová nať 1 dávka
Postup přípravy
Do vývaru přidáme nakrájenou zeleninu
Krupici opražíme na másle a dáme ji pak rovněž povařit do polévky
Posypeme petrželkou a podáváme
Jednoduchá uzená polévka, které se také kvůli zavářce někdy říká milionová.
Do vývaru přidáme nakrájenou zeleninu
Krupici opražíme na másle a dáme ji pak rovněž povařit do polévky
Posypeme petrželkou a podáváme
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living