Suroviny
- citronová šťáva 1 dávka
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
Listový salát natrháme nadrobno, přidáme polníček, rukolu, zakapeme citronem
Poté přidáme cherry rajčátka a vložíme je do sýrové misky
Na vrchu ozdobíme hoblinkami parmezánu
V troubě rozpečeme bagetku, kterou nakrájíme na plátky a podáváme k předkrmu s bylinkovým máslem
Vyrobíme si sýrovou misku: rozehřejeme pánev, po celé ploše nastrouháme eidam (30 %) a necháme rozpustit do placky
Poté minutu počkáme, než placka ztuhne a podle námi zvolené misky placku vytvarujeme
Misku vložíme do lednice a po 10 minutách ji můžeme vyklopit
Bylinkové máslo: Do másla přidáme nasekanou čerstvou bazalku, oregano, sůl dle chuti a vyšleháme dohladka