Martina Čerňanská
,
Zdeněk Pohlreich

Tortilla margherita

RTŠ! II (2) - Tortilla Margherita

Moje hodnocení
11x

Na této pizze je skvělé, že si na ni nemusíte připravovat těsto. Stejně dobře poslouží i hotové tortilly, které stačí jen rozpéct.

4 porce
10 minut

Suroviny

  • Tortilla
  • drcená rajčata
  • Mozzarella
  • Oregano
  • Bazalka
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Odkaz

Rozpal to, šéfe!

V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.

Postup přípravy

  1. Nejdříve si připravte omáčku: drcená rajčata osolte, opepřete, přidejte špetku oregana a promíchejte.
  2. Tortillu potřete olivovým olejem, pak drcenými rajčaty a rozlámejte na ni mozzarellu. Vložte do grilu, ve kterém jste nechali rozehřát kámen na pizzu. Po chvíli tortillu vyndejte, ozdobte lístky čerstvé bazalky a pokapejte olivovým olejem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Zdeněk Pohlreich

Taková normální kuchařka Zdeněk Pohlreich

Každá správná grilovací párty je neodmyslitelně spojená hlavně s masem a i v této knize ho najdete hojně. Nabízí ale i recepty, které reflektují probíhající změnu životního stylu. Není totiž pochyb o tom, že lidé začínají jíst jídla lehčí a lépe stravitelná. A pestrost a rovnováha v jídle jsou stejně důležité a zábavné jako pestrost a rovnováha v komplexním životě. Zahrada je v létě navíc plná lákavých čerstvých surovin a nabízí spoustu inspirace.

Kuchařka navazuje na předešlé knihy Zdeňka Pohlreicha z posledních let, kdy kuchařské ego hodně ustoupilo potřebám obyčejného člověka a recepty jsou tvořené z běžně dostupných produktů a postupy jsou jednoduché, takže si s nimi poradí úplně každý.

Vydalo nakladatelství Sevruga.


Přečtěte si také

Recepty