Suroviny
- Tortilla
- drcená rajčata
- Mozzarella
- Oregano
- Bazalka
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Nejdříve si připravte omáčku: drcená rajčata osolte, opepřete, přidejte špetku oregana a promíchejte.
- Tortillu potřete olivovým olejem, pak drcenými rajčaty a rozlámejte na ni mozzarellu. Vložte do grilu, ve kterém jste nechali rozehřát kámen na pizzu. Po chvíli tortillu vyndejte, ozdobte lístky čerstvé bazalky a pokapejte olivovým olejem.