Suroviny
Předkrm
- řepa 1 kg
- pršut 150 g
- treska 70 g
Postup přípravy
Rybu si asi na 2 až 4 hodiny naložíme do oleje se solí a mletým černým pepřem
Červenou řepu nakrouháme na tenké plátky a rozložíme po středu talíře těsně vedle sebe
Na hodně rozehřáté pánvi orestujeme pršut, který následně jemně pomačkáme a volně rozprostřeme na řepu a okraje talíře
Na pánvi rozpustíme máslo a na něm zprudka opražíme rybu z obou stran
Takto upravenou rybu položíme na pršut a ihned podáváme
Předkrm
Torero
Ingredience:
- 1 kg červené řepy (ochucené, nekrájené)
- 150 g pršutu
- 70 g bílé tresky
- olej (na naložení ryby)
- černý pepř (mletý)
- sůl
- máslo (na orestování ryby)