Suroviny
- koření na čínu
- těstoviny 500 g
- sójová omáčka
- sůl
- zelenina
- kuřecí prsa 500 g
- pepř
- tatarská omáčka
Postup přípravy
Nakrájíme a naložíme si maso podobně jako na „čínu“ asi půl hodiny dopředu, než budeme vařit těstoviny, ty pak uvaříme v osolené vodě, dáme okapat a po okapání těstoviny přijdou do nějaké větší misky. Nakrájíme na menší kousky zeleninu. Po půl hodině rozpálíme pánev s trochou oleje a do ní dáme naložené maso, restujeme, přidáme sójovou omáčku, trochu vývaru, popřípadě vody, dochutíme podle potřeby.
Když je maso hotové, musíme se snažit, aby mělo dostatek dobrého sosu a nebylo vysušené, to nám dělá chuť salátu. Vše nakonec smícháme v míse, přidáme trochu tatarky nebo majolky, kdo jak má rád, dáme vychladit a podáváme.