reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob
Autor: archiv Kalamáta Papadimitriou Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob

Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob

Hodnoceno: 2x
Tatarák je v našich končinách velmi oblíbenou chuťovkou. Zkuste tentokrát ten náš klasický český vyměnit za řecký. Chuť kvalitnímu masu dodá slaný sýr feta, balzamikový krém a sušená rajčata. Ideální kombinace na léto :)
do 10 minut
1-2 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Ostrým nožem uřízneme velmi tenké plátky masa. Plátky dále řežeme na proužky až vytvoříme velmi jemné nasekané maso.
  2. Fetu dáme do misky s olejem a balsamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou a namačkáme. Přidáme ji do masa a přidáme i vše ostatní. Smícháme.
  3. Podáváme na grilovaném chlebu.

Při přípravě tataráku postupujte podle video receptu:

Tatarák z hovězí svíčkové
Tatarák z hovězí svíčkové

Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob  Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob , Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

 

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

reklama

reklama