Obloha
- losos 1 dávka
Head
- máslo 1 dávka
Postup přípravy
Pomazánkové máslo smícháme s posekaným koprem a trochou citronové šťávy. Pomazánku namažeme na plátky bílého pečiva a obložíme uzeným lososem, kouskem citronu a koprem.Máslo namažeme na kousky pečiva, nahoru dáme kolečka nakrájené čabajky.Máslo natřeme na pečivo, nahoru přidáme pravý kaviár. Teplota: 0 °CVhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 4Obtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: česká, mezinárodníDoba přípravy: 1–30 minutČas vaření: 1–30 minutRecipe category: bez vaření/ chlazení/ předkrm
Předkrm:Tartaletky mnoha chutí, které choti přijdou k chutipostup:Pomazánkové máslo smícháme s posekaným koprem a trochou citronové šťávy. Pomazánku namažeme na plátky bílého pečiva a obložíme uzeným lososem, kouskem citronu a koprem.Máslo namažeme na kousky pečiva, nahoru dáme kolečka nakrájené čabajky.Máslo natřeme na pečivo, nahoru přidáme pravý kaviár.