Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Tagliatelle s fenyklem, rajčaty a ricottou

2 porce
do 30 minut
Tagliatelle s fenyklem, rajčaty a ricottou
Tagliatelle s fenyklem, rajčaty a ricottou Autor: isifa.com
V tomto receptu můžete použít také nasekaná oválná baby rajčátka. Pro krémovější konzistenci vmíchejte ricottu do horkých těstovin, lépe se vše propojí.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Ve velké pánci rozehřejte olej. Přidejte fenykl nakrájený na plátky a restujte 10 minut, dokud nezměkne a nezačne hnědnout. Po 5 minutách vaření vmíchejte česnek.
  2. Mezitím dejte tagliatelle do velkého hrnce vařící slané vody a vařte podle návodu na obalu. Slijte a nechte pořádně okapat.
  3. Do pánve přidejte nasekaná rajčata, ochuťte solí a pepřem a nechte 1–2 minuty prohřát. Do dvou nahřátých servírovacích misek rozdělte těstoviny. Do rajčatové směsi přidejte hodně natrhaných bazalkových lístků a přelijte přes těstoviny. Pokapejte pořádnou dávkou octa. Podávejte s ricottovým sýrem.
Reklama

Tagliatelle s fenyklem, rajčaty a ricottou Foto: isifa.com

Tagliatelle s fenyklem, rajčaty a ricottou. Foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama