Maso Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte
Zelenina Smažené hřiby v trojobalu s bramborovým salátem a restovaným kadeřávkem podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat
Předkrmy a chuťovky Těhotnej kuchař: Holandský salát – retro chuťovka se sýrem, šunkou a vejci natvrdo
Předkrmy a chuťovky Vepřové maso v aspiku se zeleninou a vejci natvrdo – tradiční pochoutka na sváteční stůl
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína
Ryby a mořské plody Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy