Polévky Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku
Maso Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko
Maso Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo
Prostřeno! Prostřeno: Family BBQ – vepřová pluma asian fusion, picanha Argentina, grenaille v ohni, variace listových salátů a omáčky Mojo Rojo a Mojo Verde
Ryby a mořské plody Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky
Polévky Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky
Polévky Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá