Grilované čevapčiči s perfektními KIKKOMAN dipy

Moje hodnocení
14x

Grilované čevabčiči je oblíbený pokrm z Balkánu. Dobře dochucené mleté maso se upraví do podoby malých válečků, které chutnají všem. Podávejte je s výběrem různých dipů k namáčení.

4 porce
60 minut
balkánská

Suroviny

Další skvělé recepty s omáčkami Kikkoman najdete ve speciálu:

Postup přípravy

  1. Nakrájejte červenou cibuli velmi najemno a promíchejte s masem, přidejte všechna ostatní koření, důkladně promíchejte, až vznikne homogenní směs a nechte asi 30 minut stranou odležet.
  2. Vytvářejte oválné placičky nebo válečky a grilujte, dokud nebudou hotové a uvnitř šťavnaté.

Inspirace na dipy k namáčení:

  • ½ lžíce Kikkoman přirozeně fermentované sójové omáčky + 1 lžíce extra panenského olivového oleje
  • ½ lžíce Kikkoman přirozeně fermentované sójové omáčky + 2 lžíce kečupu
  • ½ lžíce Kikkoman přirozeně fermentované sójové omáčky + 2 lžíce majonézy

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Kikkoman


Přečtěte si také

Recepty