Grilované čevapčiči s perfektními dipy
Zdroj: Kikkoman
Grilované čevapčiči s perfektními dipy
Zdroj:
Kikkoman
Další skvělé recepty s omáčkami Kikkoman najdete ve speciálu:
Postup přípravy
-
Nakrájejte červenou cibuli velmi najemno a promíchejte s masem, přidejte všechna ostatní koření, důkladně promíchejte, až vznikne homogenní směs a nechte asi 30 minut stranou odležet.
-
Vytvářejte oválné placičky nebo válečky a grilujte, dokud nebudou hotové a uvnitř šťavnaté.
Inspirace na dipy k namáčení:
-
½ lžíce Kikkoman přirozeně fermentované sójové omáčky + 1 lžíce extra panenského olivového oleje
-
½ lžíce Kikkoman přirozeně fermentované sójové omáčky + 2 lžíce kečupu
-
½ lžíce Kikkoman přirozeně fermentované sójové omáčky + 2 lžíce majonézy
Grilované čevapčiči s perfektními dipy 2
Zdroj: Kikkoman
Grilované čevapčiči s perfektními dipy 2
Zdroj:
Kikkoman
Grilované čevapčiči s perfektními dipy
Zdroj: Kikkoman
Grilované čevapčiči s perfektními dipy
Zdroj:
Kikkoman