Caprese
- rajče 1 dávka
Head
- salám 100 g
Caprese
- mozzarella 1 dávka
Head
- paprika 1 kus
Caprese
- koření sůl 1 dávka
Postup přípravy
1
Smícháme kečup s hořčicí, špetkou oregana a bazalky, listové těsto rozválíme na pomoučněném válu na tenký plát a potřeme směsí
Poklademe salámem, sýrem, paprikou na proužky a cibulí
Vytvoříme roládu, nakrájíme na kolečka (šneky), která klademe na plech, vyložený pečícím papírem
Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem, lněným semínkem a pečeme při 170°C dozlatova
2
Na salát caprese nakrájím na kolečka mozzarellu a rajčata a střídavě je pokládám na talíř
Osolím, opepřím, přidám bazalku a pokapu olivovým olejem a přidám trochu pesta