Postup přípravy
S pomocí ztužovače si vyšleháme šlehačku
Dortovou formu vyložíme piškoty, na to dáme celé nebo pokrájené čerstvé či kompotované jahody (v tom případě dobře okapané) a poslední vrstvou je šlehačka
Takto pokračujeme, až je forma plná
Poté dáme dort vychladit a ztuhnout do lednice
Když spěcháme, můžeme ho dát na chvíli i do mrazáku
Teplota: 0 °CVhodné pro vegetariány: anoPočet porcí: 4 a víceObtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: českáDoba přípravy: 30–60 minut + chlazeníRecipe category: bez vaření/ chlazení, mražení/ moučník Dezert:Šlehačkový dort s jahodamipostup:S pomocí ztužovače si vyšleháme šlehačku
Dortovou formu vyložíme piškoty, na to dáme celé nebo pokrájené čerstvé či kompotované jahody (v tom případě dobře okapané) a poslední vrstvou je šlehačka
Takto pokračujeme, až je forma plná
Poté dáme dort vychladit a ztuhnout do lednice
Když spěcháme, můžeme ho dát na chvíli i do mrazáku