Suroviny
- kuřecí játra
 - šalotka
 - cibule
 - česnek
 - husí sádlo
 - ančovička
 - sherry
 - koňak
 - chléb (čerstvý)
 - sůl
 - pepř (čerstvě namletý)
 - hladkolistá petržel
 - rozmarýn
 
Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!
Všechny recepty z 1. dílu s tématem KUŘE najdete v novém speciálu, kde nechybí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v nové televizní kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede slavný šéfkuchař šest receptů, jímž dominuje jedna...
Postup přípravy
- Šalotku nasekejte nadrobno spolu s půlkou obyčejné cibule a stroužkem česneku a orestujte na husím sádle.
 - Kuřecí játra překrájejte na menší kousky, osolte a opepřete a přidejte do pánve k základu. Vidličkou játra rozmačkejte. Dochuťte filátky ančoviček, nasekaným rozmarýnem, přilijte kapku sherry a kapku koňaku a povařte.
 - V pánvi na husím sádle opečte krajíc chleba dokřupava, na který naservírujte rychlou játrovou paštiku. Ozdobte kolečky šalotky a čerstvou petrželkou.