návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Zelená kari polévka s tuňákem a makadamovými ořechy

4 porce
do 1 hodiny
Zelená kari polévka s tuňákem a makadamovými ořechy
Zelená kari polévka s tuňákem a makadamovými ořechy Autor: Gurmet
Kari (hlavně kurkuma v něm obsažená) chrání mozek před degenerativními změnami, ořechy a tuňák jeho výkon zvyšují.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Do rozehřátého woku zastříknutého olejem přidejte kari pastu. Promíchejte ji s polovinou kokosového mléka, přidejte kousky ryby a společně prohřejte.
  2. Přesuňte do hrnce, zalijte zbytkem kokosového mléka a rybím vývarem, zahustěte kokosovým krémem a přiveďte k varu.
  3. Přidejte cuketu s hráškem, cibulkou, paprikou a pokrájenými chilli papričkami. Přidejte hořčičná semínka a mírným varem vařte asi 25 minut. Pak prohřejte s lístky koriandru.
  4. Podávejte posypané makadamovými oříšky a s opečeným toastovým chlebem.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama