Zapečená treska na zeleninové podušce se slaným sýrem
Zdroj: Smoothcooking.cz
Zapečená treska na zeleninové podušce se slaným sýrem
Zdroj:
Smoothcooking.cz
Jídla z jednoho pekáče nebo hrnce jsou celosvětově oblíbená. Není divu, když při jejich přípravě zašpiníte minimum nádobí, že? :) Tímto stylem lze připravit bezmasé jídlo, ale i třeba kuřecí nebo právě ryby! Ochutnejte tuto specialitu snadnou na přípravu a nenáročnou na suroviny.
Postup přípravy
-
Nejprve umyjte a pokrájejte zeleninu na kostičky cca 2 až 3 cm. Vložte ji do pekáčku.
-
Poté na zeleninu rozdrobte fetu nebo balkánský sýr a promíchejte.
-
Dále na zeleninu položte filety ryby, posypte kořením na ryby, solí a pepřem.
-
Zakápněte citronovou šťávou.
-
Pokud chcete, můžete na rybu přidat nastrouhaný sýr, který se při pečení rozpeče.
-
Česnek rozkrojte na poloviny a nalijte na něj trochu olivového oleje.
-
Přidejte do pekáčku a nakonec vše zalijte olivovým olejem.
-
Rozpalte troubu na 200 °C a pečte po dobu 30 minut.
Zapečená treska na zeleninové podušce se slaným sýrem 2
Zdroj: Smoothcooking.cz
Zapečená treska na zeleninové podušce se slaným sýrem 2
Zdroj:
Smoothcooking.cz