Torta Caprese – italský čokoládový dort s mandlemi a bez mouky
Zdroj: FTV Prima
Torta Caprese – italský čokoládový dort s mandlemi a bez mouky
Zdroj:
FTV Prima
Postup přípravy
-
V míse vyšlehejte změklé máslo s moučkovým cukrem. Postupně přidávejte vejce a žloutky. Nakonec přisypte mandlovou mouku promíchanou s kakaem a nastrouhanou čokoládu.
-
Zvlášť vyšlehejte vaječné bílky s cukrem. Obě hmoty pak opatrně spojte.
-
Formu vymažte máslem a celou ji vysypte mandlovými plátky. Těsto nalijte dovnitř a pečte na 160 °C zhruba 45 minut.
Torta Caprese – italský čokoládový dort s mandlemi a bez mouky 2
Zdroj: FTV Prima
Torta Caprese – italský čokoládový dort s mandlemi a bez mouky 2
Zdroj:
FTV Prima